Krulvaren
Krulvaren
Krulvaren
Krulvaren
Krulvaren

Krulvaren

Nephrolepis Green Lady

8,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Een huisdiervriendelijk en luchtzuiverende plant. Hij kan prima tegen een beetje direct zonlicht.
Huisdiervriendelijk
Luchtzuiverend
Kan tegen de zon

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Krulvaren
Krulvaren
Krulvaren
 Leverbaar
8,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Lichte plek zonder zon
  Een lekkere lichte standplaats is een grote eis van deze Varen. Maar absoluut niet in het directe zonlicht want dan kunnen de bladeren 'verbranden'. De schaduw is niet geschikt want dan kan hij niet zo goed groeien.
 • Veel water geven
  Ze hebben redelijk veel water nodig. Als het te veel wordt, zie je dat vanzelf aan de bladeren. Deze kleuren dan bruin. Het is verstandig om telkens kleine beetjes water aan de zijkant van de pot te geven. De wortels houden niet van natte voeten. Wel vindt hij het fijn om zijn bladeren af en toe besproeid te hebben. Of je zet hem in de badkamer.
 • Regelmatig aandacht nodig
  Iedere maand heeft deze Varen wel wat plantenvoeding nodig. Daarentegen hoeft de plant enkel om de 2,5 jaar worden verpot. Dorre bladeren kunnen dicht bij de stam worden weggeknipt. Maar als de plant te breed of lang wordt, kan je de bladeren afknippen tot waar je zelf wil.
 • Botanische naam
  Nephrolepis exaltata 'Green Lady'
 • Top-tip
  In het grieks betekent zijn naam "niervormige blaadjes". Nephro staat voor nier en Lepsis betekent schub.
 • Leveringshoogte
  25-25 cm
 • Potmaat
  12 cm
 • Volgroeide hoogte
  60 cm
 • Luchtzuiverend
  De Nephrolepis is zeer luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Let een beetje op deze griekse god
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Nephrolepis is niet giftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Krulvaren
De Nephrolepis exaltata ‘Green Lady’ is een prachtig geveerde kamervaren. Het heldergroene blad krijgt sierlijke krullen, waardoor deze plant ook wel krulvaren genoemd wordt. De naam ‘Green Lady’ komt van de zuivere kleur groen, die deze plant het hele jaar door blijft behouden. Waar de meeste varens niet vrolijk worden van direct zonlicht, kan deze er prima tegen. Je kunt hem dus op op veel plaatsen kwijt. Niet zo gek dat dit een van de meest gewilde kamervarens is. Daarvoor is nog een reden. De krulvaren is namelijk een luchtzuiverende plant die vervuilde luchtdeeltjes opneemt via de bladeren en ze vervolgens afbreekt in de wortels. Je krijgt er frisse zuurstof voor terug. Zo wordt het binnenklimaat van je huis of kantoor een stuk aangenamer! Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal ingericht zijn voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.
Over Krulvaren
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!