Pachira Aquatica
Pachira Aquatica
Pachira Aquatica
Pachira Aquatica
Pachira Aquatica
Pachira Aquatica

Pachira Aquatica

Pachira Aquatica

11,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De Pachira Aquatica, ook wel Geldboom of Watercacao genoemd, is een bijzondere plant die daarnaast ook nog eens luchtzuiverend en makkelijk in zijn onderhoud is.
Luchtzuiverend
Tropische uitstraling
Weinig onderhoud nodig

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Pachira Aquatica
Pachira Aquatica
Pachira Aquatica
 Leverbaar
11,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Standplaats
  Half-schaduw 2 tot 3 meter afstand van het raam plaatsen, mits het raam aan de noordkant gesitueerd is (verlangt naar 3-5 uur zonlicht per dag).
 • Water
  1x per week 1/3 water (let op: er wordt hierbij uitgegaan van een standaard gieter met een inhoud van 1 liter).
 • Onderhoud
  Oude, minder fraaie bladeren zullen worden afgestoten om ruimte te maken voor nieuw blad, dit is een natuurlijk proces. Deze mogen worden verwijderd door de tak zo dicht mogelijk bij de stam af te snijden.
 • Botanische naam
  Pachira Aquatica
 • Top-tip
  Helaas groeien er geen briefjes geld aan dit plantje, ookal heeft hij de bijnaam 'Geldboom'.
 • Leveringshoogte
  20-30 cm, 90-100 cm, 130-140 cm
 • Potmaat
  2 cm, 21 cm, 27 cm
 • Volgroeide hoogte
  200 cm
 • Luchtzuiverend
  De Pachira is zeer luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Je krijgt er helaas geen geld voor maar hij heeft wel wat aandacht nodig.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Pachira is giftig. Al wordt het in sommige landen gekookt en opgegeten is net niet verstandig om in te nemen. Neem contact op met de huisarts bij inname.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Pachira Aquatica
De Pachira Aquatica, ook wel Geldboom of Watercacao genoemd, is een bijzondere plant die daarnaast ook nog eens luchtzuiverend en makkelijk in zijn onderhoud is. Zo absorbeert hij schadelijke stoffen en zet hij deze om in schone lucht. Dat vinden wij pas bijzonder! Wat deze plant nog meer uniek maakt is dat hij schitterende, lange groene bladeren heeft met een gevlochte stam. Doordat er helaas geen geld aan de boom groeit, staat deze plant wel symbool voor welvaart en geluk! Dit maakt deze plant zeer geschikt om cadeau te doen voor bijvoorbeeld een housewarming. Hoe wij verzenden Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou. Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.
Over Pachira Aquatica
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!