Geldboom - S
Geldboom - S
Geldboom - S
Geldboom - S
Geldboom - S
Geldboom - S

Geldboom - S

Pachira Aquatica

13,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De Pachira Aquatica, ook wel Geldboom of Watercacao genoemd, is een bijzondere plant die daarnaast ook nog eens luchtzuiverend en makkelijk in zijn onderhoud is.
Sfeervol
Tropisch
Onderhoudsvriendelijk

Leveringshoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Geldboom - S
Geldboom - S
Geldboom - S
 Leverbaar
13,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Standplaats
    Halfschaduw 2 tot 3 meter afstand van het raam plaatsen, mits het raam aan de noordkant gesitueerd is (verlangt naar 3-5 uur zonlicht per dag).
  • Water
    1x per week 1/3 water (let op: er wordt hierbij uitgegaan van een standaard gieter met een inhoud van 1 liter).
  • Onderhoud
Over Geldboom - S
De Pachira Aquatica, ook wel Geldboom of Watercacao genoemd, is een bijzondere plant die daarnaast ook nog eens luchtzuiverend en makkelijk in zijn onderhoud is. Zo absorbeert hij schadelijke stoffen en zet hij deze om in schone lucht. Dat vinden wij pas bijzonder! Wat deze plant nog meer uniek maakt is dat hij schitterende, lange groene bladeren heeft met een gevlochte stam. Doordat er helaas geen geld aan de boom groeit, staat deze plant wel symbool voor welvaart en geluk! Dit maakt deze plant zeer geschikt om cadeau te doen voor bijvoorbeeld een housewarming.
Over Geldboom - S
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!