Mini Peperomia Rosso - P7H11
Mini Peperomia Rosso - P7H11
Mini Peperomia Rosso - P7H11
Mini Peperomia Rosso - P7H11

Mini Peperomia Rosso - P7H11

Peperomia

6,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De Mini Peperomia caperata Rosso is een vetplantachtige, met een uniek hartvormig, sterk geribbeld groen en donkerpurper blad.
Mix van donkergroen en paars
Zuinig met water
Hartvormige blaadjes

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Mini Peperomia Rosso - P7H11
Mini Peperomia Rosso - P7H11
Mini Peperomia Rosso - P7H11
 Leverbaar
6,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Lekker licht
  Deze plantjes staan graag op een lichte plek maar niet in het directe zonlicht. Zorg er voor dat het ook lekker warm is op het plekje, ze houden niet van kou.
 • Watereisen
  De Peperomia heeft niet hele strikte watereisen, maar heeft het liefst continu licht vochtige grond. Het beste is om het water op de grond te geven, niet op het blad. En voorkom dat er water onderin de pot blijft staan. Hier gaan de wortels van rotten.
 • Vol model
  Wordt je Peperomia te groot? Dan kun je hem snoeien in het voorjaar, knip de uiteinden van de scheuten weg om hem weer in een vol model te krijgen.
 • Botanische naam
  Peperomia caperata 'Rosso'
 • Top-tip
  Denk ook eens aan een plekje voor de Mini Peperomia caperata Rosso in de slaapkamer. Het plantje is namelijk erg goed in het verwijderen van formaldehyde uit de lucht. Dit schadelijke stofje komt in alle huishoudens voor.
 • Leveringshoogte
  10-15 cm
 • Potmaat
  7 cm
 • Volgroeide hoogte
  20 cm
 • Luchtzuiverend
  De Mini Peperomia caperata Rosso is luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  Makkelijk te verzorgen. Het is een half-succulent, wat betekent dat hij water kan opslaan voor karige tijden.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Mini Peperomia caperata Rosso is niet giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Mini Peperomia Rosso - P7H11
“De Mini Peperomia caperata Rosso heeft mooie blaadjes met een donkergroene bovenzijde en rood of paarse onderzijde. Ze hebben vetplantachtige eigenschappen die ervoor zorgen dat ze redelijk zuinig met water om kunnen gaan, ze hebben echter wel veel meer water nodig dan cactussen en echte vetplanten. Er zijn zo'n 500 soorten met allerlei verschillende bladvormen en zo'n beetje alle kleuren van de regenboog. De bloemen in de vorm van steeltjes met daarop wit stuifmeel zijn wat minder spectaculair: die doen denken aan het staartje van een rat. Vandaar de bijnaam rattenstaartje. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Mini Peperomia Rosso - P7H11
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!