Philodendron Atom
Philodendron Atom

Philodendron Atom

9,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze plant doet het goed in alle lichtcondities. Hij blijft in een handig, compact formaat.
Compacte plant
Alle standplaatsen
Bijzonder blad

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Philodendron Atom
Philodendron Atom
Philodendron Atom
 Leverbaar
9,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Indirect daglicht
  Vergeleken met water is de standplaats niet heel erg belangrijk. Als hij maar niet in het directe zonlicht staat. Als de bladeren geel kleuren krijgt hij te veel licht. Zorg er voor dat je de plant af en toe draait.
 • Gemiddeld water geven
  Het is erg belangrijk dat de grond van de Philodendron altijd lichtvochtig is. Maar de plant kan niet te veel water opnemen. Dus zorg er voor dat je telkens kleine beetjes water geeft. De bladeren worden bruin als ze te veel water krijgen.
 • Veel aandacht nodig
  De Philodendron heeft om de twee jaar een nieuwe pot nodig. In de zomer heeft het om de twee weken wat plantenvoeding nodig. De bruine bladeren kunnen afgeknipt worden bij de afsplitsing van de stam.
 • Botanische naam
  Philodendron bipinnatifidum 'Atom'
 • Top-tip
  Deze tropische plant is een hele harde werker! Hij pakt alle vieze stofjes aan en zet ze om in zuurstof.
 • Leveringshoogte
  25-30 cm
 • Potmaat
  12 cm
 • Volgroeide hoogte
  35 cm
 • Luchtzuiverend
  De Philodendron is zeer luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Als je toch naar hem kijkt, check even hoe t gaat
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Philodendron is giftig voor mens en dier. Het kan keelpijn, maagpijn en braken veroorzaken. Neem contact op met de huisarts bij inname.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Philodendron Atom
De Philodendron selloum ‘Atom’ komt oorspronkelijk uit het tropisch regenwoud van Paraguay en Brazilië. Daar groeien er wel 275 soorten Philodendron die soms tot wel 20 meter hoog kunnen klimmen. Een 20 meter lange plant in huis, is misschien een beetje teveel van het goede. Daarom hebben we de ‘Atom’. Dit is namelijk een zeer compacte variant van de Philodendron. De wasachtige bladeren van de ‘Atom’ groeien in clusters bij elkaar. De bladeren hebben golvende randjes en zullen niet veel in grootte toenemen. Aangezien deze gelikte plant zo compact blijft, zal het niet moeilijk zijn om een plekje voor hem te vinden in huis. Hij past bijvoorbeeld prima op een wandrek of in een buffetkast. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Philodendron Atom
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!