Philodendron Fun Bun - P30H120
Philodendron Fun Bun - P30H120
Philodendron Fun Bun - P30H120

Philodendron Fun Bun - P30H120

80,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Philodendron Fun Bun is een grootbladige kamerplant die makkelijk in onderhoud is en de ruimte nodig heeft om zijn bladeren te laten schitteren.
Glanzende groene bladeren
Decoratieve luchtwortels
Heeft ruimte nodig

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Philodendron Fun Bun - P30H120
Philodendron Fun Bun - P30H120
Philodendron Fun Bun - P30H120
 Leverbaar
80,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Draaien, draaien, draaien
  Om te voorkomen dat de bladeren teveel naar het licht gaan staan, is het goed om de plant regelmatig te draaien. Zo blijft hij mooi recht van vorm.
 • Weinig stof
  Door de bladeren regelmatig nat te sproeien worden ziektes voorkomen en kan het stof van de bladeren afspoelen. Doe dit bij voorkeur met ontkalkt water of regenwater op kamertemperatuur.
 • Luchtwortels
  De luchtwortels van de Philodendron Fun Bun zijn niet alleen leuk om te zien, ze hebben ook een belangrijke functie: ze halen zelf vocht en voedsel uit de lucht. Niet voor niets is deze kamerplant zo makkelijk in onderhoud
 • Botanische naam
  Philodendron Fun Bun
 • Top-tip
  Wanneer de pot vol zit met wortels van de Philodendron Fun Bun, wordt het tijd om de plant over te zetten in een pot die ongeveer 20 % groter is.
 • Leveringshoogte
  110-120 cm
 • Potmaat
  30 cm
 • Volgroeide hoogte
  150 cm
 • Luchtzuiverend
  De Philodendron Fun Bun is luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  Makkelijk te onderhouden, de luchtwortels halen vocht en voedsel uit de lucht.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Philodendron Fun Bun is giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Philodendron Fun Bun - P30H120
“Philodendron Fun Bun is een grootbladige kamerplant met zijn oorsprong in het regenwoud van Zuid-Amerika. Hij komt het mooist tot zijn recht als hij de ruimte krijgt. Na aankoop gaan de glanzende groene bladeren nog wat wijder uit staan. Aan de decoratieve stam kunnen luchtwortels groeien, die vocht en voedsel uit de lucht halen en ook nog eens mooi zijn om te zien. Doordat deze kamerplant zo makkelijk is in onderhoud, is de plant in vele kantoren te vinden. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Philodendron Fun Bun - P30H120
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!