Philodendron Imperial Red
Philodendron Imperial Red
Philodendron Imperial Red

Philodendron Imperial Red

25,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze plant heeft grote, wasachtige bladeren. Hij doet het goed in allerlei lichtcondities.
Grote bladeren
Bijzonder blad
Alle standplaatsen

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Philodendron Imperial Red
Philodendron Imperial Red
Philodendron Imperial Red
 Leverbaar
25,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Indirect daglicht
  Vergeleken met water is de standplaats niet heel erg belangrijk. Als hij maar niet in het directe zonlicht staat. Als de bladeren geel kleuren krijgt hij te veel licht. Zorg er voor dat je de plant af en toe draait.
 • Gemiddeld water geven
  Het is erg belangrijk dat de grond van de Philodendron altijd lichtvochtig is. Maar de plant kan niet te veel water opnemen. Dus zorg er voor dat je telkens kleine beetjes water geeft. De bladeren worden bruin als ze te veel water krijgen.
 • Veel aandacht nodig
  De Philodendron heeft om de twee jaar een nieuwe pot nodig. In de zomer heeft het om de twee weken wat plantenvoeding nodig. De bruine bladeren kunnen afgeknipt worden bij de afsplitsing van de stam.
 • Botanische naam
  Philodendron Imperial Red
 • Top-tip
  Deze tropische plant is een hele harde werker! Hij pakt alle vieze stofjes aan en zet ze om in zuurstof.
 • Leveringshoogte
  50 cm
 • Potmaat
  19 cm
 • Volgroeide hoogte
  90 cm
 • Luchtzuiverend
  De Philodendron is zeer luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Als je toch naar hem kijkt, check even hoe t gaat
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Philodendron is giftig voor mens en dier. Het kan keelpijn, maagpijn en braken veroorzaken. Neem contact op met de huisarts bij inname.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Philodendron Imperial Red
Al jarenlang is de philodendron een vaste gast in onze huiskamers. Philodendron is met bijna 500 soorten een van de grootste geslachten uit de Aronskelkfamilie. De naam philodendron komt van de Griekse woorden voor liefde (philo) en boom (dendron). Deze bomenknuffelaars zijn dan ook vaak klimplanten. De Philodendron ‘Imperial Red’ is een stoere en makkelijke kamerplant. In tegenstelling tot andere philodendrons kan deze plant zichzelf gemakkelijk overeind houden. Hij heeft grote, glimmende bladeren in verschillende kleuren donkerrood, purperrood en donkergroen. Ze zijn wasachtig, ovaalvormig en kunnen zo’n twintig centimeter in lengte worden. Ze komen voort uit een klein, vrijwel onzichtbare stam. Deze philodendron heeft met zijn dicht op elkaar groeiende bladeren een mooie, volle habitus. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Philodendron Imperial Red
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!