Philodendron Selloum - P30H90
Philodendron Selloum - P30H90
Philodendron Selloum - P30H90

Philodendron Selloum - P30H90

85,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De Philodendron Selloum is een gemakkelijke, populaire kamerplant met grote decoratieve bladeren.
Grote decoratieve bladeren
Sterke kamerplant
Weinig water

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Philodendron Selloum - P30H90
Philodendron Selloum - P30H90
Philodendron Selloum - P30H90
 Leverbaar
85,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Even uit de zon
  Deze planten doen het goed op een plek met minder zonlicht. Zet de plant op een plek in de (half)schaduw. Vermijd direct zonlicht, vooral het felle zonlicht in de middaguren.
 • Kleine plantjes
  Als de plant kleine plantjes aanmaakt naast de stam kan je die verwijderen en in het water of in de vochtige grond plaatsen. Stekjes doen het vooral goed bij een temperatuur van rond de 23 graden. Om het stekje meer overlevingskans te geven, raden wij aan een plastic zak over de plant te doen. Op deze manier wordt de luchtvochtigheid en de temperatuur verhoogd.
 • Geen tropisch eisen
  De Philodendron Selloum is over het algemeen een sterke kamerplanten die weinig ziektes krijgt. Hun tropische afkomst is in de meeste huiskamers geen probleem, omdat de dikke, stevige bladeren geen tropische condities vereisen.
 • Botanische naam
  Philodendron Selloum
 • Top-tip
  Pas de hoeveelheid water aan op het seizoen, in de zomer wil hij meer water dan in de winter. Is hij het er niet mee eens? Dan zie je dit aan het blad. Wordt het blad bruin dan krijgt hij waarschijnlijk te weinig water, krijgt hij teveel water dan wordt het blad gelig.
 • Leveringshoogte
  80-90 cm
 • Potmaat
  30 cm
 • Volgroeide hoogte
  150 cm
 • Luchtzuiverend
  De Philodendron Selloum is luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  De plant verbruikt niet veel water, zodra de grond begint op te drogen, geef je hem wat bij. 
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Philodendron Selloum is giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Philodendron Selloum - P30H90
“De Philodendron Selloum komt net als vele andere soorten van deze familie uit de regenwouden van Zuid-Amerika. Hoewel ze van nature uitsluitend in tropische gebieden groeien, blijken ze het verrassend goed te doen in de woonkamer: veel Philodendrons zijn sterke, vrij gemakkelijke kamerplanten. Het zijn planten met grote decoratieve bladeren en ze houden van kamertemperatuur. De naam Philodendron komt uit het Grieks en betekent zoveel als ‘boomknuffelaar’. Dat heeft betrekking op de groeiwijze: veel Philodendrons zijn klimplanten of gebruiken bomen om tegen te steunen. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Philodendron Selloum - P30H90
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!