Blauwvaren in Hangpot
Blauwvaren in Hangpot
Blauwvaren in Hangpot
Blauwvaren in Hangpot
Blauwvaren in Hangpot
Blauwvaren in Hangpot

Blauwvaren in Hangpot

Phlebodium Blue Star

22,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze ster doet het goed op iedere standplaats. Hij is ook nog eens sterk luchtzuiverend.
Hangplant
Niet giftig
Geen bladval

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Blauwvaren in Hangpot
Blauwvaren in Hangpot
Blauwvaren in Hangpot
 Leverbaar
22,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Indirect daglicht
  Een lekkere lichte standplaats is een grote eis van deze Varen. Maar absoluut niet in het directe zonlicht want dan kunnen de bladeren 'verbranden'. De schaduw is niet geschikt want dan kan hij niet zo goed groeien.
 • Veel water geven
  Ze hebben redelijk veel water nodig. Als het te veel wordt, zie je dat vanzelf aan de bladeren. Deze kleuren dan bruin. Het is verstandig om telkens kleine beetjes water aan de zijkant van de pot te geven. De wortels houden niet van natte voeten. Wel vindt hij het fijn om zijn bladeren af en toe besproeid te hebben. Of je zet hem in de badkamer.
 • Veel aandacht nodig
  Iedere maand heeft deze Varen wel wat plantenvoeding nodig. Daarentegen hoeft de plant enkel om de 2,5 jaar worden verpot. Dorre bladeren kunnen dicht bij de stam worden weggeknipt. Maar als de plant te breed of lang wordt, kan je de bladeren afknippen tot waar je zelf wil.
 • Botanische naam
  Phlebodium aureum 'Blue Star'
 • Top-tip
  Als deze plant een mens zou zijn, zou ze heel chaotisch over komen. Ze weet niet goed of ze lange, korte, brede of smalle blaadjes wil.
 • Leveringshoogte
  25-30 cm, 30 cm
 • Potmaat
  12 cm, 18 cm
 • Volgroeide hoogte
  80 cm
 • Luchtzuiverend
  De Phlebodium is zeer luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Let goed op haar!
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Phlebodium is niet giftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Blauwvaren in Hangpot
De Phlebodium aureum ‘Blue Star’ luistert ook als je hem gewoon blauwvaren noemt. Deze Nederlandse naam heeft hij te danken aan de blauwgroen gekleurde bladeren. De bladeren zijn gevormd naar de nerven, waardoor ze een vingervormig ogen. Je mag deze plant best een high-five geven, want hij zorgt namelijk voor een schone lucht bij jou in huis. Deze blauwvaren neemt vervuilde luchtdeeltjes op via de bladeren en breekt ze vervolgens af in de wortels. Je krijgt er frisse zuurstof voor terug. Zo wordt het binnenklimaat van je huis of kantoor een stuk aangenamer! Deze sterke varen blijft zijn diepe kleur behouden en heeft overigens geen bladval. Daar komt bij dat het een mooi compact plantje blijft en hij op meerdere standplaatsen uit de voeten kan. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Blauwvaren in Hangpot
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!