Kokodama Pannenkoekplant
Kokodama Pannenkoekplant
Kokodama Pannenkoekplant
Kokodama Pannenkoekplant

Kokodama Pannenkoekplant

Pilea Peperomioides

29,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De Pannenkoekplant, Pilea Peperomioides, herken je direct aan zijn pannenkoekvormige bladeren.
Grappig pannenkoekvormig blad
Hangplant
Goed te stekken

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Kokodama Pannenkoekplant
Kokodama Pannenkoekplant
Kokodama Pannenkoekplant
 Leverbaar
29,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Normaal licht
    Het is een warmteminnende plant en een temperatuur onder de 10 graden wordt niet gewaardeerd. Dus zet hem in het in het zonnetje!
  • Niet te veel water geven
    De Pannenkoekplant houdt van een lichte plek en van een licht vochtige bodem. Laat de grond tussendoor niet helemaal uitdrogen.
  • Gekleurde blaadjes
    Het kan zijn dat de onderste bladeren van de plant slap gaan hangen, of zelfs verkleuren. Deze bladeren kun je van de Pilea afhalen. Zo vormt hij uiteindelijk een stammetje en kan hij zijn aandacht richten op de nieuwe blaadjes.
Over Kokodama Pannenkoekplant
De Pannenkoekplant, ofwel Pilea Peperomioides', heeft zijn Nederlandse bijnaam te danken aan zijn bladeren die heel erg lijken op 'groene pannenkoeken'. Hij is makkelijk te verzorgen en helpt zelfs een klein beetje mee om lucht te zuiveren in huis. In de jaren 70 van de vorige eeuw was de Pannenkoekplant populair op de Nederlandse vensterbanken, maar raakte toch in de vergetelheid. Daar is de laatste tijd verandering in gekomen, de plant met zijn bijzondere bladeren is geliefder dan ooit. De bedenkers achter Kokodama, zijn grote cocos fans. Alles wat ze doen draait om kokosnoten. De Kokodama is een botanische schoonheid. Haar schaal van kokosvezel creëert een gezellig en duurzaam thuis voor trendy en bijzondere planten. Hangend aan het plafond, zittend op een tafel of staand op de grond, de Kokodama kan haar natuurlijke habitat vinden in elk interieur. De natuur zit vol met botanische schatten, en de kokospalm is er daar één van. Onze Kokodama is geboren uit de oerkracht die verborgen zit in deze zogenaamde 'Boom des Levens'. 99% natuurlijk, 100% biologisch afbreekbaar, gevuld met fascinerende groentjes. Een natuurlijk alternatief voor de standaard plastic plantenpot, met zorg met de hand gemaakt in Sri Lanka.
Over Kokodama Pannenkoekplant
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!