Herfsthoornvaren in Hangpot
Herfsthoornvaren in Hangpot

Herfsthoornvaren in Hangpot

Platycerium Bifurcatum

22,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Dit is dé perfecte plant voor in de badkamer. Hij krijgt unieke gewei-achtige bladeren.
Bijzondere bladeren
Topper in de badkamer
Luchtzuiverend

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Herfsthoornvaren in Hangpot
Herfsthoornvaren in Hangpot
Herfsthoornvaren in Hangpot
 Leverbaar
22,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Indirect daglicht
  Een lekkere lichte standplaats is een grote eis van deze Varen. Maar absoluut niet in het directe zonlicht want dan kunnen de bladeren 'verbranden'. De schaduw is niet geschikt want dan kan hij niet zo goed groeien.
 • Veel water geven
  Ze hebben redelijk veel water nodig. Als het te veel wordt, zie je dat vanzelf aan de bladeren. Deze kleuren dan bruin. Het is verstandig om telkens kleine beetjes water aan de zijkant van de pot te geven. De wortels houden niet van natte voeten. Wel vindt hij het fijn om zijn bladeren af en toe besproeid te hebben. Of je zet hem in de badkamer.
 • Veel aandacht nodig
  Iedere maand heeft deze Varen wel wat plantenvoeding nodig. Daarentegen hoeft de plant enkel om de 2,5 jaar worden verpot. Dorre bladeren kunnen dicht bij de stam worden weggeknipt. Maar als de plant te breed of lang wordt, kan je de bladeren afknippen tot waar je zelf wil.
 • Botanische naam
  Platycerium Bifurcatum
 • Top-tip
  Platy… hoe? Herfsthoornvaren is een veel makkelijkere benaming voor deez gezellige groeier.
 • Leveringshoogte
  25-30 cm
 • Potmaat
  18 cm
 • Volgroeide hoogte
  90 cm
 • Luchtzuiverend
  De Phlebodium is zeer luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Let goed op haar!
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Phlebodium is niet giftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Herfsthoornvaren in Hangpot
Hertshoornvarens zijn waarschijnlijk het natuurvriendelijkste alternatief voor een opgezette hertenkop aan de muur. Platycerium staat in Nederland bekend als de Hertshoornvaren, vanwege de bladeren die gevormd zijn als een gewei. Deze plant is een epifyt, wat betekent dat hij zijn voedingsstoffen niet uit de grond haalt. In plaats daarvan haalt deze plant zijn voedingsstoffen uit de lucht. Deze plant wordt daarom vaak in hangmanden gebruikt of gemonteerd aan een houten plank aan de wand. Een diervriendelijke variant van een hertenkop aan de muur. De mantelbladeren gaan naar beneden hangen, terwijl de overige bladeren als een gewei overeind blijven staan. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Herfsthoornvaren in Hangpot
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!