3 planten
Potroos
Potroos
Potroos

Potroos

49,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De ideale roos voor binnen en buiten. Geniet van de rozengeur gedurende mei tot oktober.
Rozengeur
Binnen én buiten
Bloeiende plant

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Potroos
Potroos
Potroos
 Leverbaar
49,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Meer zon dan schaduw
  De Potroos is een zonaanbidder. Zo kan de plant voor het raam staan maar ook op het balkon. Een beetje schaduw per dag zal de plant wel prettig vinden.
 • Niet te veel water geven
  De Potroos heeft een keer per week een beetje water nodig. Als de aarde nog nat voelt kun je het best even wachten. Het zal aan de standplaats liggen, hoe veel water de plant nodig heeft. Natte voeten is een no go.
 • Veel aandacht nodig
  De Potroos heeft een keer per maand wat plantenvoeding nodig. Snoeien is het beste om te doen in maart, tot 5 cm boven de grond. De bloemen die zijn uitgebloeid mogen ook worden weggesnoeit.
 • Botanische naam
  Rosaceae
 • Top-tip
  toe aan wat romantiek in huis? Niets werkt zo goed als een stel rozen, toch!
 • Leveringshoogte
  30 cm
 • Potmaat
  12 cm
 • Volgroeide hoogte
  50 cm
 • Luchtzuiverend
  De Potroos is niet luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  De juiste verzorging is belangrijk
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Potroos
In een notendop Een boeketje rozen is leuk, maar helaas niet van lange duur. Met potrozen kun je wekenlang blijven genieten van de heerlijke geur van deze bloemen. Deze rozenplantjes hebben een handig formaat, waardoor je ze overal in huis kwijt kan. Binnenshuis kun je er leuk mee combineren om wat gezelligheid en romantiek aan je huis toe te voegen. Ze hebben een handig formaat waardoor ze goed op een koffietafel passen of bijvoorbeeld op een wandplank of vensterbank. In de zomer kun je ze ook buiten neerzetten. Leuk voor op de terrastafel of het balkon. Alles op een rijtje - Geleverd als een set van 3 potrozen in gemengde kleuren - We streven ernaar om zoveel mogelijk verschillende kleuren in één set te leveren - De leveringshoogte van deze plant is 30 cm (incl. pot) - Geleverd in een kweekpot van 12 cm - Voor binnen én voor buiten! - Geniet van de heerlijke geur van rozen Verzorging Een potroos staat het liefst in de volle zon. Hoe meer zonlicht hij krijgt, hoe meer water hij gaat drinken. Zodra de grond droog is, mag je de potroos weer een nieuw slokje water geven. De uitgebloeide bloemen kun je voorzichtig verwijderen. Nadat ze zijn uitgebloeid, kunnen ze worden teruggesnoeid en in de tuin worden geplant (van mei tot oktober). Dan gaan ze twee maanden later gewoon weer in bloei! Bloomique Bloemen en planten brengen de plaatsen waar we leven, pas echt tot leven. Het zijn aankopen of cadeau’s waar je geen genoeg van krijgt. Ons assortiment van kamer- en tuinplanten heeft voor ieder interieur en tuin een stijlvolle match. Een sfeervol thuis, dat is pas een fijn geschenk! Door altijd fair-trade te handelen garanderen we dat jij niet de enige bent die gelukkig wordt van onze bloemen en planten. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou! Iedere plant is uniek. De afbeeldingen die je hier ziet zijn van de verwachte resultaten wanneer de planten volgroeid zijn. Verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.
Over Potroos
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!