6 planten
Koraalcactus
Koraalcactus
Koraalcactus
Koraalcactus
Koraalcactus
Koraalcactus

Koraalcactus

Rhipsalis Heteroclada

44,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De ideale kamerplant met weinig onderhoud, diervriendelijk én luchtzuiverend. Hij krijgt een wilde groei van heldergroene stengels.
Heldergroen
Luchtzuiverend
Niet giftig

Kies de gewenste hoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Koraalcactus
Koraalcactus
Koraalcactus
 Leverbaar
44,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Beetje zon, beetje schaduw
  De Rhipsalis kan overal wel staan. Iedere dag een beetje schaduw en een beetje indirecte zon zou perfect zijn.
 • Niet te veel water geven
  De Koraalcactus is erg zuinig met water. De grond kan het beste eerst opdrogen voordat er water bij komt. Als ze langere tijd in een natte grond staan, groeien ze juist niet.
 • Weinig aandacht nodig
  De Rhipsalis heeft alleen om de 3 jaar een grotere pot nodig. In de zomermaanden is een beetje plantenvoeding geen must maar dat zouden ze wel prettig vinden. Verkleurde bladeren en stengels kunnen worden afgeknipt.
 • Botanische naam
  Rhipsalis Baccifera Oasis
 • Top-tip
  Heb je niet zo veel tijd? Wil je wel wat groen in huis? Schaf deze Rhipsalis aan!!
 • Leveringshoogte
  20 cm
 • Potmaat
  12 cm
 • Volgroeide hoogte
  30 cm
 • Luchtzuiverend
  De Rhipsalis is licht luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Let maar niet op mij
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Rhipsalis is licht giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Koraalcactus
De Rhipsalis heteroclada is een wildgroeiende hangplant met een volle bos van heldergroene stengels. Een rhipsalis is een makkelijke kamerplant die je gerust een keertje mag vergeten water te geven. Het is een succulent van de cactusfamilie die vaak als hangplant voorkomt. De stengels van deze plant hebben een unieke vorm die doet denken aan koraal. In Nederland noemen we deze kamerplant daarom ook wel koraalcactus. Oorspronkelijk komt deze plant voor in Afrika, Zuid- en Midden-Amerika en enkele eilanden in de Indische Oceaan. In tegenstelling tot andere leden uit de Cactaceae familie, komt deze cactus dus uit de tropen. Hij heeft dan ook andere verzorgingsbehoeften in vergelijking tot de meeste cactussen. Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal ingericht zijn voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.
Over Koraalcactus
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!