4 planten
Vrouwentong
Vrouwentong
Vrouwentong
Vrouwentong
Vrouwentong
Vrouwentong

Vrouwentong

Sansevieria Gemengd

28,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze luchtzuiverende, makkelijke plant vereist weinig onderhoud.
Lucthzuiverend
Weinig onderhoud
Erg populair

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Vrouwentong
Vrouwentong
Vrouwentong
 Leverbaar
28,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Geen voorkeur qua licht
  De Sansevieria is al snel tevreden. Het is van oorsprong een woestijnplant dus liever een licht plekje dan een donker plekje. In de zomer kan de plant zelfs gezellig buiten staan.
 • Niet te veel water geven
  Deze succolent slaat water op in zijn bladeren. Waardoor de vochttoevoer minimaal is. In de winter heeft de plant eens in de 6 weken water nodig en in de zomer eens in de 2 weken.
 • Weinig aandacht nodig
  Om de drie jaar is een nieuwe pot nodig, geef hem dan gelijk wat verse potgrond. Voeding is eigenlijk niet nodig. En de waterbehoefte van deze plant is ook minimaal.
 • Botanische naam
  Sansevieria trifasciata
 • Top-tip
  Wist je dat de Sansevieria is vernoemd naar de wetenschapper die het gekleurde vuurwerk uitvond? Nu wel!
 • Leveringshoogte
  30-35 cm
 • Potmaat
  9 cm
 • Volgroeide hoogte
  90 cm
 • Luchtzuiverend
  De Sansevieria is zeer luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Hij zorgt voor zichzelf en voor jou
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Sansevieria is licht giftig. Dieren en mensen kunnen er buikklachten van krijgen.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Vrouwentong
Een sanseveria is een plant waarnaar je vrijwel niet hoeft om te kijken, maar veel van terug krijgt. Deze makkelijk te verzorgen kamerplant is namelijk zeer robuust. Een woestijnplant die in zijn dikke bladeren water opslaat, waardoor hij het helemaal niet erg vindt wanneer je hem een keer vergeet water te geven. Verder heeft deze plant ook een luchtzuiverende werking waardoor je thuis van een aangenaam leefklimaat kunt genieten. Bij deze set ontvang je vier verschillende sanseveria's. Allereerst de Sansevieria ´Futura Superba’ die wel wat weg heeft van een slang, met zijn gifgele strepen op de donkergroene bladeren. De ‘Black Coral’ heeft een luxueus uiterlijk met z’n zwart-donkergroene bladeren met zilvergrijze strepen. De ‘Moonshine’ heeft stijlvolle, zilverkleurige bladeren met donkergroene accenten. De ‘Zeylanica’ herken je aan de donkere bladeren met blauwgroene kleurtonen. Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal ingericht zijn voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.
Over Vrouwentong
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!