Vrouwentong
Vrouwentong
Vrouwentong
Vrouwentong
Vrouwentong
Vrouwentong

Vrouwentong

Sansevieria Black Coral

12,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze luchtzuiverende, makkelijke plant vereist weinig onderhoud.
Lucthzuiverend
Weinig onderhoud
Erg populair

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Vrouwentong
Vrouwentong
Vrouwentong
 Leverbaar
12,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Geen voorkeur qua licht
  De Sansevieria is al snel tevreden. Het is van oorsprong een woestijnplant dus liever een licht plekje dan een donker plekje. In de zomer kan de plant zelfs gezellig buiten staan.
 • Niet te veel water geven
  Deze succolent slaat water op in zijn bladeren. Waardoor de vochttoevoer minimaal is. In de winter heeft de plant eens in de 6 weken water nodig en in de zomer eens in de 2 weken.
 • Weinig aandacht nodig
  Om de drie jaar is een nieuwe pot nodig, geef hem dan gelijk wat verse potgrond. Voeding is eigenlijk niet nodig. En de waterbehoefte van deze plant is ook minimaal.
 • Botanische naam
  Sansevieria trifasciata 'Black Coral'
 • Top-tip
  Wist je dat de Sansevieria is vernoemd naar de wetenschapper die het gekleurde vuurwerk uitvond? Nu wel!
 • Leveringshoogte
  30-35 cm, 35 cm, 65 cm
 • Potmaat
  9 cm, 12 cm, 17 cm
 • Volgroeide hoogte
  90 cm
 • Luchtzuiverend
  De Sansevieria is zeer luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Hij zorgt voor zichzelf en voor jou
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Sansevieria is licht giftig. Dieren en mensen kunnen er buikklachten van krijgen.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Vrouwentong
De Sansevieria ‘Black Coral’ heeft een luxueus uiterlijk met z’n zwart-donkergroene bladeren met zilvergrijze strepen. Een sanseveria is een plant waarnaar je vrijwel niet hoeft om te kijken, maar veel van terug krijgt. Deze makkelijk te verzorgen kamerplant is namelijk zeer robuust. Een woestijnplant die in zijn dikke bladeren water opslaat, waardoor hij het helemaal niet erg vindt wanneer je hem een keer vergeet water te geven. Verder heeft deze plant ook een luchtzuiverende werking. Deze vrouwentong zorgt er dus voor dat schadelijke stoffen uit de lucht binnenshuis gezuiverd worden. Dat maakt het leefklimaat een stuk aangenamer. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Vrouwentong
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!