3 planten
Kokodama Sansevieria Yellow
Kokodama Sansevieria Yellow
Kokodama Sansevieria Yellow
Kokodama Sansevieria Yellow

Kokodama Sansevieria Yellow

Sansevieria Yellow

39,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze luchtzuiverende, makkelijke plant vereist weinig onderhoud.
Lucthzuiverend
Weinig onderhoud
Erg populair

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Kokodama Sansevieria Yellow
Kokodama Sansevieria Yellow
Kokodama Sansevieria Yellow
 Leverbaar
39,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Geen voorkeur qua licht
  De Sansevieria is al snel tevreden. Het is van oorsprong een woestijnplant dus liever een licht plekje dan een donker plekje. In de zomer kan de plant zelfs gezellig buiten staan.
 • Niet te veel water geven
  Deze succolent slaat water op in zijn bladeren. Waardoor de vochttoevoer minimaal is. In de winter heeft de plant eens in de 6 weken water nodig en in de zomer eens in de 2 weken.
 • Weinig aandacht nodig
  Om de drie jaar is een nieuwe pot nodig, geef hem dan gelijk wat verse potgrond. Voeding is eigenlijk niet nodig. En de waterbehoefte van deze plant is ook minimaal.
 • Botanische naam
  Sansevieria Yellow
 • Top-tip
  Wist je dat de Sansevieria is vernoemd naar de wetenschapper die het gekleurde vuurwerk uitvond? Nu wel!
 • Leveringshoogte
  30-35 cm
 • Potmaat
  13 cm
 • Volgroeide hoogte
  50 cm
 • Luchtzuiverend
  De plant is luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Super easy
 • Huis- en baby vriendelijk?
  Deze plant is wel gitftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Kokodama Sansevieria Yellow
Een sanseveria is een plant waarnaar je vrijwel niet hoeft om te kijken, maar veel van terug krijgt. Deze makkelijk te verzorgen kamerplant is namelijk zeer robuust. Een woestijnplant die in zijn dikke bladeren water opslaat, waardoor hij het helemaal niet erg vindt wanneer je hem een keer vergeet water te geven. Verder heeft deze plant ook een luchtzuiverende werking. Deze plant zorgt er dus voor dat schadelijke stoffen uit de lucht binnenshuis gezuiverd worden. Dat maakt het leefklimaat een stuk aangenamer. De bedenkers achter Kokodama, zijn grote cocos fans. Alles wat ze doen draait om kokosnoten. De Kokodama is een botanische schoonheid. Haar schaal van kokosvezel creëert een gezellig en duurzaam thuis voor trendy en bijzondere planten. Hangend aan het plafond, zittend op een tafel of staand op de grond, de Kokodama kan haar natuurlijke habitat vinden in elk interieur. De natuur zit vol met botanische schatten, en de kokospalm is er daar één van. Onze Kokodama is geboren uit de oerkracht die verborgen zit in deze zogenaamde 'Boom des Levens'. 99% natuurlijk, 100% biologisch afbreekbaar, gevuld met fascinerende groentjes. Een natuurlijk alternatief voor de standaard plastic plantenpot, met zorg met de hand gemaakt in Sri Lanka.
Over Kokodama Sansevieria Yellow
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!