Trompetbekerplant
Trompetbekerplant
Trompetbekerplant

Trompetbekerplant

Sarracenia 'Juthatip Soper'

10,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze vleesetende plant heeft een unieke vangmethode. Hij vangt alle kleine insecten in huis.
Plantenvanger
Unieke vangmethode
Erg populair

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Trompetbekerplant
Trompetbekerplant
Trompetbekerplant
 Leverbaar
10,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Zonnige plek
  De Sarracenia reserveert graag een plekje voor het raam op het zuiden. Zon is een belangrijke voeding voor deze vliegenvanger. Haal de plant uit de zon wanneer het buiten warmer is dan 35 graden.
 • Veel water geven
  De Sarracenia heeft erg veel (regen)water nodig. Zorg voor een laagje water van 2 tot 5 centimeter. Gebruik het liefst geen kraanwater, daar zitten te veel stoffen in die een vleesetende plant niet graag heeft.
 • Weinig aandacht nodig
  De Sarracenia heeft weinig aandacht nodig. Plantenvoeding is niet nodig want ze vangen hun eigen voeding natuurlijk. De dode blaadjes en kelken verwijderen is wel belangrijk, anders steekt de plant daar verspilde energie aan.
 • Botanische naam
  Sarracenia 'Juthatip Soper'
 • Top-tip
  Vleesetende planten eten helemaal geen vlees… Ze eten irritante insecten in jouw huis.
 • Leveringshoogte
  5-10 cm, 10 cm, 15 cm
 • Potmaat
  6 cm, 12 cm
 • Volgroeide hoogte
  20 cm
 • Luchtzuiverend
  De Sarracenia is licht luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Geen zorgen over deze jongens
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Sarracenia is niet giftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Trompetbekerplant
De Sarracenia purpurea is een vleesetende bekerplant die ook luistert naar de naam; paarse trompetbekerplant. Op het oppervlak van de bladeren van deze plant zitten kleine haartjes die naar beneden gericht zijn. Hierdoor wordt de prooi gedwongen naar beneden te kruipen. Zijn de kleine insecten eenmaal in de val gelokt, dan komen ze terecht in een mix van water en enzymen. Hierin worden de insecten verteerd. Heeft de Sarracenia purpurea eenmaal een insect gevangen, dan wordt deze binnen een dag of 10 verteerd. De bekervormige bladeren ruiken naar een nectar waar muggen, wespen en vliegen dol op zijn! Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Trompetbekerplant
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!