Vingersboom
Vingersboom
Vingersboom
Vingersboom

Vingersboom

Schefflera Nora

25,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Dit is een plant met een vrolijke uitstraling. Daarbij is hij eenvoudig te snoeien tot de door jou gewenste vorm.
Frivole uitstraling
Eenvoudig snoeien
Snelle groeier

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Vingersboom
Vingersboom
Vingersboom
 Leverbaar
25,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Meer schaduw dan zon
    De Schefflera heeft ongeveer 3 tot 5 uur zon nodig per dag. Dat betekend dat de plant 1 tot 2 meter van het raam op het noorden, 2 tot 3 meter van het raam op het oosten of westen en 3 tot 4 meter van het raam op het zuiden kan staan. Zo heeft hij een beetje zon en een beetje schaduw.
  • Gemiddeld water geven
    Een lichtvochtige grond is de voorkeur van de Schefflera. In de winter kan de plant een tijdje in een drogere grond staan. Geef telkens kleine beetjes water, zo voorkom je natte voeten.
  • Weinig aandacht nodig
    De Schefflera moet om de 2,5 jaar worden verpot, met wat verse potgrond. In de zomer kan de plant wat plantenvoeding gebruiken maar het is geen must. Snoeien is alleen nodig als je vindt dat de vorm niet meer naar wens is. Het beste is om in het najaar de takken tot aan de stam terug te snoeien.
Over Vingersboom
Hier zie je de vrolijke vingersboom; de Schefflera arboricola. De bijnaam vingersboom komt van de ovaalvormige bladeren die in groepjes bij elkaar groeien. Ze buigen licht naar buiten toe. Samen met de combinatie van lichte geel en groen kleuren, maakt het van deze plant een kamerplant met een vrolijk karakter. Oorspronkelijk komt de vingersboom uit Australië, behorend tot de Araliaceae familie. Je kunt deze plant goed snoeien, waardoor je voor meerdere uiterlijken kunt gaan. Ga bijvoorbeeld voor een strakke ronde vorm, of laat hem vertakken tot een wilde binnenboom. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Vingersboom
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!