Scindapsus N'Joy
Scindapsus N'Joy
Scindapsus N'Joy
Scindapsus N'Joy
Scindapsus N'Joy
Scindapsus N'Joy

Scindapsus N'Joy

Epipremnum N'Joy

18,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze plant met hartvormige bladeren heeft een luchtzuiverend effect. Ook hebben ze maar weinig onderhoud nodig.
Luchtzuiverend
Bijzonder blad
Onderhoudsarm

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Scindapsus N'Joy
Scindapsus N'Joy
Scindapsus N'Joy
 Leverbaar
18,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Indirect daglicht
  De Scindapsus is op veel standplaatsen tevreden, zolang het maar geen direct zonlicht is. Een paar meter van het raam is de beste optie. Zo vangt hij wel wat licht op maar heeft hij ook de schaduw die hij wenst.
 • Gemiddeld water geven
  De Scindapsus wil in een lichtvochtige grond staan. Houdt er wel rekening mee dat het vocht niet in de bodem blijft hangen, dat zorgt voor schimmels.
 • Veel aandacht nodig
  De Scindapsus zou eens in de 2,5 jaar een nieuwe pot met verse potgrond willen. In de zomer is plantenvoeding om de 2 weken nodig. In de herfst en in de winter heeft het juist geen plantenvoeding nodig. Bruine en lange bladeren kun je afknippen.
 • Botanische naam
  Epipremnum aureum 'N'Joy'
 • Top-tip
  NASA heeft onderzoek gedaan naar het luchtzuiverendegehalte van de Scindapsus. Hij heeft besloten dat hij in de top 10 staat van meest luchtzuiverende planten!
 • Leveringshoogte
  25-30 cm
 • Potmaat
  17 cm
 • Volgroeide hoogte
  200 cm
 • Luchtzuiverend
  De Scindapsus is zeer luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Regelmatig voor hem werken
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Scindapsus is licht giftig. Hij kan irritaties veroorzaken bij dieren, neem contact op met de dierenarts bij inname.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Scindapsus N'Joy
Epipremnum aureum ‘N’Joy’ heeft wit-groene, hartvormige bladeren. Deze cultivar onderscheidt zich met bladeren die extra compact zijn. Het is een plant die weinig onderhoud vereist en de lucht binnenshuis reinigt van ongewenste chemische stoffen. Epipremnum is een hang- en klimplant die ook bekend staat als Scindapsus. Van nature groeit deze plant in schaduwrijke bossen in Zuidoost-Azië. Veel zonlicht heeft deze plant niet nodig en om die reden staat het bekend als een plant die niet dood te krijgen is. Scindapsus heeft huidmondjes in de bladeren waarmee het schadelijke gassen opneemt. Deze vervuilde luchtdeeltjes worden vervolgens via de stengels naar de wortels vervoert. Hier worden ze door micro-organismen afgebroken om door de plant als voeding gebruikt te worden. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Scindapsus N'Joy
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!