3 planten
3x Kokodama Scindapsus mix
3x Kokodama Scindapsus mix
3x Kokodama Scindapsus mix

3x Kokodama Scindapsus mix

Scindapsus mix

45,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Geen groene vingers? Scindapsus staat het bekend als een plant die niet dood te krijgen is.
Luchtzuiverend
Bijzonder blad
Onderhoudsarm

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
3x Kokodama Scindapsus mix
3x Kokodama Scindapsus mix
3x Kokodama Scindapsus mix
 Leverbaar
45,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Indirect daglicht
    Een Scindapsus kan overweg met meerdere standplaatsen. De hoeveelheid licht heeft invloed op de kleuren van het blad. Een lichtere standplaats zorgt voor bontgekleurd blad. Wanneer de bladeren van je Scindapsus vrijwel volledig egaal gekleurd zijn dan betekent dit dat hij meer licht vereist. Let er wel op dat deze plant niet te veel direct zonlicht krijgt.
  • Gemiddeld water geven
    De Scindapsus wil in een lichtvochtige grond staan. Houdt er wel rekening mee dat het vocht niet in de bodem blijft hangen, dat zorgt voor schimmels.
  • Weinig aandacht nodig
    De Scindapsus zou eens in de 2,5 jaar een nieuwe pot met verse potgrond willen.
Over 3x Kokodama Scindapsus mix
Het is een plant die weinig onderhoud vereist. Scindapsus is een hang- en klimplant die ook bekend staat als Scindapsus. Van nature groeit deze plant in schaduwrijke bossen in Zuidoost-Azië. Veel zonlicht heeft deze plant niet nodig. Scindapsus heeft huidmondjes in de bladeren waarmee het schadelijke gassen opneemt. Deze vervuilde luchtdeeltjes worden vervolgens via de stengels naar de wortels vervoert. Hier worden ze door micro-organismen afgebroken om door de plant als voeding gebruikt te worden. Scindapsus zijn heel divers en zijn in heel verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar dus de planten in de afbeelding kunnen in sommige gevallen afwijken. De bedenkers achter Kokodama, zijn grote cocos fans. Alles wat ze doen draait om kokosnoten. De Kokodama is een botanische schoonheid. Haar schaal van kokosvezel creëert een gezellig en duurzaam thuis voor trendy en bijzondere planten. Hangend aan het plafond, zittend op een tafel of staand op de grond, de Kokodama kan haar natuurlijke habitat vinden in elk interieur. De natuur zit vol met botanische schatten, en de kokospalm is er daar één van. Onze Kokodama is geboren uit de oerkracht die verborgen zit in deze zogenaamde 'Boom des Levens'. 99% natuurlijk, 100% biologisch afbreekbaar, gevuld met fascinerende groentjes. Een natuurlijk alternatief voor de standaard plastic plantenpot, met zorg met de hand gemaakt in Sri Lanka.
Over 3x Kokodama Scindapsus mix
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!