Erwtenplant Hangpot - P14H20
Erwtenplant Hangpot - P14H20
Erwtenplant Hangpot - P14H20
Erwtenplant Hangpot - P14H20
Erwtenplant Hangpot - P14H20
Erwtenplant Hangpot - P14H20

Erwtenplant Hangpot - P14H20

Senecio Rowleyanus

20,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De Senecio Rowleyanus, ook bekend onder de naam Erwtenplant, is een gezellige hangplant met opvallend rondblad die zeker een mooi plekje in huis verdient.
 ‘Erwten’ als bladeren
Originele hangplant
Vetplant

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Erwtenplant Hangpot - P14H20
Erwtenplant Hangpot - P14H20
Erwtenplant Hangpot - P14H20
 Leverbaar
20,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Wateropslag
  De Erwtenplant heeft weinig water nodig, hij slaat water op in de verdikkingen, de erwten, waardoor hij het een flinke tijd kan uithouden zonder water. Er sterven regelmatig stengels af als hij te veel water krijgt.
 • Help! Te veel water
  Als de erwtjes er een beetje snotterig uitzien, gerimpeld en vervormd, dan heb je de plant te veel water gegeven en is hij verdronken. Ze voelen ook een beetje papperig aan. Om de plant te redden, kun je hem verpotten in droge potgrond.
 • Stekken
  Je kunt de Senecio Rowleyanus eenvoudig stekken door de stengels eerst een paar dagen te laten drogen en ze vervolgens in de kluit van de gestekte plant terug te steken. Zo krijg je meteen een vollere plant.
 • Botanische naam
  Senecio Rowleyanus
 • Top-tip
  Gebruik voor de Senecio Rowleyanus - Erwtenplant - speciale grond voor cactussen en vetplanten of voeg wat zand toe aan normale potgrond. Zet de plant bij het verpotten in een niet te ruime pot, want dan is er eerder kans dat de grond teveel water vasthoudt, waardoor de wortels zullen rotten.
 • Leveringshoogte
  15-20 cm, 20 cm
 • Potmaat
  14 cm, 17 cm
 • Volgroeide hoogte
  50 cm
 • Luchtzuiverend
  De Senecio Rowleyanus - Erwtenplant - is niet luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  Geef de Senecio Rowleyanus een lichte plek in een warm vertrek. Kou kan hij namelijk niet waarderen. Zorg daarbij ook dat hij niet op de tocht staat.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Senecio Rowleyanus - Erwtenplant - is giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Erwtenplant Hangpot - P14H20
“Het zal geen verrassing zijn waar de Senecio Rowleyanus, ook bekend onder de naam Erwtenplant, zijn naam aan te danken heeft. Aan zijn stengels verschijnen dikke blaadjes, die op erwten lijken. In het buitenland gaat de plant daarom ook wel als ‘parelplant’ door het leven. In de kleine bolletjes slaat hij zijn vocht op, het is dus een echte vetplant. Het gebeurt in de huiskamer niet zo vaak, maar de erwtenplant kán tot bloei komen. Mocht dit gebeuren, dan heb je geluk, want de bloempjes zijn klein, maar best fraai. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!" “Het zal geen verrassing zijn waar de Senecio Rowleyanus, ook bekend onder de naam Erwtenplant, zijn naam aan te danken heeft. Aan zijn stengels verschijnen dikke blaadjes, die op erwten lijken. In het buitenland gaat de plant daarom ook wel als ‘parelplant’ door het leven. In de kleine bolletjes slaat hij zijn vocht op, het is dus een echte vetplant. Het gebeurt in de huiskamer niet zo vaak, maar de erwtenplant kán tot bloei komen. Mocht dit gebeuren, dan heb je geluk, want de bloempjes zijn klein, maar best fraai. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!" “Het zal geen verrassing zijn waar de Senecio Rowleyanus, ook bekend onder de naam Erwtenplant, zijn naam aan te danken heeft. Aan zijn stengels verschijnen dikke blaadjes, die op erwten lijken. In het buitenland gaat de plant daarom ook wel als ‘parelplant’ door het leven. In de kleine bolletjes slaat hij zijn vocht op, het is dus een echte vetplant. Het gebeurt in de huiskamer niet zo vaak, maar de erwtenplant kán tot bloei komen. Mocht dit gebeuren, dan heb je geluk, want de bloempjes zijn klein, maar best fraai. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Erwtenplant Hangpot - P14H20
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!