Erwtenplant in Hangpot
Erwtenplant in Hangpot
Erwtenplant in Hangpot
Erwtenplant in Hangpot
Erwtenplant in Hangpot
Erwtenplant in Hangpot

Erwtenplant in Hangpot

Senecio Rowleyanus

25,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze hippe hangplant heeft bijzondere erwtvormige blaadjes. De plant is erg makkelijk te verzorgen.
Makkelijk in onderhoud
Lekker laten hangen
Perfect op kantoor

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Erwtenplant in Hangpot
Erwtenplant in Hangpot
Erwtenplant in Hangpot
 Leverbaar
25,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Meer zon dan schaduw
  Wat betreft standplaats, heeft de Senecio niet veel eisen. Dat wil zeggen dat hij vrijwel overal kan staan, toch vindt hij het prettig om dagelijks een aantal zonnestralen te voelen.
 • Niet te veel water geven
  De Senecio is familie van de vetplant dus slaat het water op. Dat betekend dat de plant niet veel water nodig heeft. Geef pas water wanneer de grond droog aanvoelt.
 • Regelmatig aandacht nodig
  De Senecio vindt het prettig om om de 2 jaar een nieuwe pot te krijgen. Plantenvoeding is ook geen must maar eens per maand in de zomer kan geen kwaad. Als de 'erwten' uitvallen of verkleuren kun je het takje afknippen.
 • Botanische naam
  Senecio Rowleyanus
 • Top-tip
  Er was eens een prins die een echte prinses wilde hebben, hij heeft haar laten slapen op een erwtje van de Senecio Rowleyanus.
 • Leveringshoogte
  20 cm
 • Potmaat
  17 cm
 • Volgroeide hoogte
  100 cm
 • Luchtzuiverend
  De Senecio is niet luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  Af en toe naar hem omkijken
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Senecio is licht giftig. Darmklachten zijn de meest voorkomende klachten bij mensen en dieren.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Erwtenplant in Hangpot
Senecio rowleyanus is een kamerplant die ook bekend staat als het erwtenplantje. Dit vrolijke vetplantje heeft blaadjes in de vorm van erwten. In deze bolvormige blaadjes wordt water opgeslagen. Deze plant leent zich er uitstekend voor om gebruikt te worden als hangplant. De stengels zullen dan als groene parelkettingen uit de pot gaan hangen. Die hangende slierten kunnen uiteindelijk wel een meter lang worden. De erwtenplant is ook een zeer onderhoudsvriendelijke plant. Je hoeft deze plant namelijk niet zo vaak water te geven, hij heeft immers zijn reserves. Oorspronkelijk komt deze plant uit Zuid-Afrika. In het wild groeit hij voornamelijk als kruipende plant. Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal ingericht zijn voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.
Over Erwtenplant in Hangpot
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!