Lepelplant - P7H20
Lepelplant - P7H20
Lepelplant - P7H20

Lepelplant - P7H20

Spathiphyllum Pearl Cupido

6,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De Lepelplant, ofwel Spathiphyllum Pearl Cupido, heeft een prachtig exotisch uiterlijk en sterk luchtzuiverende eigenschappen door zijn grote bladeren. 
Exotisch uiterlijk
Witte schutbladeren
Super luchtzuiveraar

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Lepelplant - P7H20
Lepelplant - P7H20
Lepelplant - P7H20
 Leverbaar
6,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Weinig licht
  De plant staat origineel onder allerlei andere planten in de jungle. Vooral de middagzon is te streng voor dit groene plantje.
 • Hoge luchtvochtigheid
  Spathiphyllum verlangt een hoge luchtvochtigheid en vochtige aarde. Zo niet, dan verkleuren de bladranden en sterft het blad geleidelijk af. Naast royaal benevelen, helpt het de plant op een eilandje te zetten in een waterschaal en weg te houden van de verwarming.
 • Ruimte
  Deze plant heeft veel ruimte nodig, dus het is nodig om hem optijd te verpotten. Af en toe wat mest is gewenst!
 • Botanische naam
  Spathiphyllum Pearl Cupido
 • Top-tip
  De bloeiwijze lijkt op die van de Aronskelk. Knip na de bloei de bloemstengel eruit en na zo'n 4 tot 6 weken maakt hij weer een nieuwe.
 • Leveringshoogte
  10-15 cm
 • Potmaat
  7 cm
 • Volgroeide hoogte
  50 cm
 • Luchtzuiverend
  De Lepelplant, ofwel Spathiphyllum Pearl Cupido, is zeer luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  Eenvoudig te onderhouden als je maar denkt aan de hoge luchtvochtigheid die hij nodig heeft.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Lepelplant, ofwel Spathiphyllum Pearl Cupido, is giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Lepelplant - P7H20
“De Lepelplant, ofwel Spathiphyllum Pearl Cupido, blinkt uit in het zuiveren van lucht. Hij zet CO2 om in zuurstof en helpt mee om de luchtvochtigheid op peil te houden. De Lepelplant is een plant die houdt van de warmte en zo nu en dan behoefte heeft aan een goede sproeibeurt. Logisch, aangezien zijn roots in de Amazone liggen. De Lepelplant heeft een mooi donkergroen blad met witte langwerpige bloemen. De lang gesteelde bloemhoofden torenen prachtig boven de talrijke, ranke bladeren uit. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Lepelplant - P7H20
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!