Lepelplant
Lepelplant
Lepelplant

Lepelplant

Spathiphyllum Strauss

9,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze luchtzuiverende plant krijgt prachtige witte bloemen. Hij staat graag in een schaduwrijke badkamer.
Luchtzuiverend
Prachtig in bloei
Topper in de badkamer

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Lepelplant
Lepelplant
Lepelplant
 Leverbaar
9,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Indirect daglicht
  Direct zonlicht is een no go voor de Lepelplant, dan kleuren de mooie groene bladeren geel of bruin. Maar licht is wel belangrijk om de bloemen te ontwikkelen. Een raam op het zuiden zal te intens zijn maar voor het raam op het noorden is fijn. Of naast een raam op het oosten of westen is lekker. Ohja, een plekje boven de verwarming of naast de openhaard is niet verstandig.
 • Veel water geven
  Het is zeer belangrijk om de grond van de Spathiphyllum continu nat te houden. Dat komt vanuit de oorsprong van de plant, hij staat normaal in het Amazonegebied aan de waterkant. Dat wil zeggen 1 keer per week water geven in de zomer. In de winter zal het eens in de twee weken zijn. De bladeren zullen slap gaan hangen als hij te weinig water ontvangt. De plant hersteld snel als hij weer water krijgt. De Spathiphyllum vindt het prettig om besproeide bladeren te hebben, of zet hem in de badkamer voor het trop
 • Regelmatig aandacht nodig
  Als de plant te groot wordt voor de pot, is een nieuwe pot verstandig. Dit zal ongeveer om de 2,5 jaar zijn. De bloemen zullen na ongeveer 2 maanden bruin kleuren. Deze kunnen met steel zo dicht mogelijk bij de grond worden afgeknipt. In de zomer is wat plantenvoeding nodig, 1 keer per maand is voldoende. In de winter is het juist goed om niet te doen.
 • Botanische naam
  Spathiphyllum Strauss
 • Top-tip
  Deze plant komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika, we hebben lief gevraagt of hij onze Nederlandse interieurs wilde opfleuren. Dat wilde hij wel!
 • Leveringshoogte
  45 cm
 • Potmaat
  12 cm
 • Volgroeide hoogte
  100 cm
 • Luchtzuiverend
  De Spathiphyllum is zeer luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Wel lief voor hem zijn
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Spatiphyllum is licht giftig. Mensen en dieren mogen de plant niet innemen.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Lepelplant
Een plant met prachtige lelieachtige bloemen die ook nog eens de lucht zuivert binnenshuis. De lepelplant heeft fel witte bloemen die uiteindelijk hoog boven het diepgroene blad uit zullen steken. De bloemen bestaan uit een gekruld bloemblad en hebben een geknobbelde bloeikolf in het midden. Wat deze Spathiphyllum ‘Strauss’ helemaal perfect maakt om in huis of kantoor te hebben is de luchtzuiverende werking van de plant. Afvalstoffen in de lucht worden opgenomen via het blad en afgebroken in de wortels van de plant. Deze groen-witte huisgenoot zorgt dus voor een gezond leefklimaat! Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal ingericht zijn voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.
Over Lepelplant
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!