Strelitzia Regina - P24H70
Strelitzia Regina - P24H70
Strelitzia Regina - P24H70
Strelitzia Regina - P24H70

Strelitzia Regina - P24H70

70,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De Strelitzia Reginae, ofwel Paradijsvogelplant, komt uit Zuid-Afrika en is een lid van de bananenfamilie. Het is een stamloze plant met grote bladeren die ovaal van vorm zijn. In de zomer kan hij prima buiten staan op je terras.
Indrukwekkende bladplant
Exclusieve bloem
Stamloze plant

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Strelitzia Regina - P24H70
Strelitzia Regina - P24H70
Strelitzia Regina - P24H70
 Leverbaar
70,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Direct zonlicht
  Dit is een van de weinige kamerplanten die onder direct zonlicht wordt gekweekt. De Paradijsvogelbloem hoeft daarom niet te wennen aan direct zonlicht.
 • Verkleuring
  Een natuurlijk proces is dat de buitenste bladeren van de plant soms wat bruin worden. De bladstengel kun je twee centimeter boven de kern afsnijden of je kunt de punten van het blad gemakkelijk verwijderen. Als er bruine vlekken verschijnen op de bladeren betekent dit dat de Strelitzia teveel water heeft gehad.
 • Veel ruimte
  We raden aan de Strelitzia meteen na aanschaf in een grotere pot te plaatsen. Dit zorgt er voor dat de plant gezond door kan groeien. Gebruik hiervoor een plantenbak die 20% groter is dan de kweekpot.
 • Botanische naam
  Strelitzia Nicolai
 • Top-tip
  Te weinig licht veroorzaakt bij de Strelitzia Reginae, ofwel Paradijsvogelplant, vaak lelijk blad en weinig groei. Plaats je plant in dit geval dichter bij het raam. In de winter verhuis je hem naar een koelere ruimte, zoals de slaapkamer. Dit zal de gezondheid van de plant ten goede komen.
 • Leveringshoogte
  70-80 cm
 • Potmaat
  24 cm
 • Volgroeide hoogte
  200 cm
 • Luchtzuiverend
  De Strelitzia Reginae, ofwel Paradijsvogelplant, is luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  De Strelitzia Reginae, ofwel Paradijsvogelplant, vraagt om één keer per week water. Vooral in de zomer is het belangrijk de grond goed nat te houden, maar voorkom dat de wortels in het water staan.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Strelitzia Reginae, ofwel Paradijsvogelplant, is giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Strelitzia Regina - P24H70
“De Strelitzia Reginae, ofwel Paradijsvogelplant, is een van de meest exclusieve bloeiende kamerplanten. Deze prachtige planten komen van oorsprong uit Zuid-Afrika. De plant komt aan zijn bijnaam, dankzij de bijzondere vorm en kleur van de bloemen en die sterk weghebben van de snavel van een vogel. In het wild kan deze spamloze plant flink de hoogte in gaan. De Strelitzia Reginae geeft een unieke sfeer aan iedere ruimte, zelfs als deze plant niet in bloei staat. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Strelitzia Regina - P24H70
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!