Strelitzia Nicolai
Strelitzia Nicolai
Strelitzia Nicolai
Strelitzia Nicolai
Strelitzia Nicolai
Strelitzia Nicolai

Strelitzia Nicolai

Strelitzia Nicolai

49,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Strelitzia Nicolai (beter bekend als Paradijsvogelplant) heeft grote, groene bladeren en is daarnaast ook nog eens luchtzuiverend!
Eyecatcher
Prachtig in bloei
Zonnige standplaats

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Strelitzia Nicolai
Strelitzia Nicolai
Strelitzia Nicolai
 Leverbaar
49,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Standplaats
  Zon (2 meter afstand van het raam plaatsen op het zuiden, westen of oosten). Hij verlangt naar minimaal 5 uur zonlicht per dag!
 • Water
  2x per week ¼ water (zomer + winterperiode) waarbij de grond altijd lichtvochtig dient te zijn (let op: er wordt hierbij uitgegaan van een standaard gieter met een inhoud van 1 liter).
 • Onderhoud
  De oudste bladeren zullen na verloop van tijd bruin worden wat een natuurlijk proces is. Je kan deze bruine punten verwijderen of de bladstengel 2 cm boven de kern afsnijden.
 • Botanische naam
  Strelitzia Nicolai
 • Top-tip
  Lekker eten, lekker drinken en lekker zonnen. Kortom hij leeft het liefst in een paradijs, vandaar zijn naam waarschijnlijk.
 • Leveringshoogte
  80-90 cm
 • Potmaat
  21 cm
 • Volgroeide hoogte
  200 cm
 • Luchtzuiverend
  De Strelitzia is licht luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Verzorg hem goed
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Strelitzia is licht giftig. Voornamelijk voor huisdieren.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Strelitzia Nicolai
Strelitzia Nicolai (beter bekend als Paradijsvogelplant) heeft grote, groene bladeren en is daarnaast ook nog eens luchtzuiverend! Zo produceert hij extra zuurstof en breekt hij schadelijke stoffen af. Zijn bladeren hebben sterke, lange stengels en dragen een peddelvormig blad aan het uiteinde. In huis kan deze plant wel een hoogte bereiken van maar liefst 2 meter. Zo creëer je pas echt een jungle sfeer in huis! Hoe wij verzenden Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou. Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.
Over Strelitzia Nicolai
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!