Paradijsvogelplant
Paradijsvogelplant
Paradijsvogelplant
Paradijsvogelplant
Paradijsvogelplant
Paradijsvogelplant

Paradijsvogelplant

Strelitzia Nicolai

39,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Dit is een stijlvolle, palmachtige plant. Bovendien krijgt hij schitterende paradijsvogelbloemen.
Eyecatcher
Prachtig in bloei
Zonnige standplaats

Kies de gewenste hoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Paradijsvogelplant
Paradijsvogelplant
Paradijsvogelplant
 Leverbaar
39,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Zonnige plek
  Een echte zon aanbidder is deze Strelitzia. Je kan de plant gerust voor het raam zetten in het zonnetje. Kou is geen probleem maar te weinig licht wel.
 • Veel water geven
  Deze Strelitzia vindt het prettig als deze eens per week water krijgt. Als de grond droog aanvoelt kan je weer water geven. In de zomer zal dat eerder zijn dan in de winter.
 • Regelmatig aandacht nodig
  Deze snelgroeier zal eens in de 2 jaar een nieuwe pot willen die minimaal 20% groter is dan de huidige. In de zomer wil deze Strelitzia wel eens in de 2 weken wat plantenvoeding om aan te sterken. Het kan voorkomen dat de bladeren gaan scheuren, dan kleuren de bladeren wat bruin. Dit kan je op het blad afknippen, als het te erg wordt kan je de hele stengel net iets boven de kern afsnijden.
 • Botanische naam
  Strelitzia Nicolai
 • Top-tip
  Lekker eten, lekker drinken en lekker zonnen. Kortom hij leeft het liefst in een paradijs, vandaar zijn naam waarschijnlijk.
 • Leveringshoogte
  90-100 cm, 100-110 cm, 130-140 cm
 • Potmaat
  21 cm, 27 cm, 35 cm
 • Volgroeide hoogte
  200 cm
 • Luchtzuiverend
  De Strelitzia is licht luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Verzorg hem goed
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Strelitzia is licht giftig. Voornamelijk voor huisdieren.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Paradijsvogelplant
Vanwege zijn ongekende bloemen staat deze tropische plant ook wel bekend als de witte paradijsvogelplant. Zonder bloemen is het trouwens ook al een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De Strelitzia nicolai is een rechtopgroeiende palmachtige plant. De bladeren hebben sterke, lange stengels en dragen een peddelvormig blad aan het uiteinde. In huis kan deze plant een hoogte van 2 meter wel bereiken. De witte paradijsvogelplant heeft die naam overigens te danken aan zijn geweldige bloemen. De spitse punt van het blad kleurt donkerpaars en krijgt puntige witte kroonbladeren, die overeind steken als de veren van een paradijsvogel. Deze plant laat gegarandeerd een impressie achter. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Paradijsvogelplant
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!