3 planten
3x Luchtplantjes in glazen potjes
3x Luchtplantjes in glazen potjes
3x Luchtplantjes in glazen potjes

3x Luchtplantjes in glazen potjes

Tillandsia

25,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Creëer unieke woonaccessoires met deze luchtplantjes. De laatste trend in kamerplanten!
Erg populair
Perfect in de badkamer
Luchtzuiverend

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
3x Luchtplantjes in glazen potjes
3x Luchtplantjes in glazen potjes
3x Luchtplantjes in glazen potjes
 Leverbaar
25,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Indirect daglicht
    Deze kleine zonaanbieder kan wel wat zonlicht verdragen. Als het maar geen direct zonlicht is.
  • Niet te veel water geven
    De plant haalt vocht uit de lucht dus heeft eigenlijk geen water nodig. In de winter kan de lucht in huis erg droog zijn dus dan is het fijn voor de Tillandsia om hem af en toe te besproeien met een plantenspuit. In de zomer is een sproeibeurt ook niet verkeerd, eens per week bijvoorbeeld. Eens per maand kan je de Tillandsia onderdompelen in water waardoor hij het absorbeerd en er weer even tegenaan kan.
  • Weinig aandacht nodig
    Dit is misschien wel de makkelijkste plant ooit! De Tillandsia kan goed voor zichzelf zorgen. Het heeft geen nieuwe pot nodig, want hij groeit niet in een pot. Hij heeft geen plantenvoeding nodig, tenzij je toch bezig bent kan je hem besproeien met wat plantenvoeding. Verkleurde blaadjes kan je gerust wegknippen, zolang je maar de puntige vorm aanhoudt.
Over 3x Luchtplantjes in glazen potjes
Luchtplantjes zijn de laatste trend wat kamerplanten betreft. Aangezien ze geen potgrond nodig hebben om te groeien, kun je deze kleine pareltjes vrijwel overal kwijt. Er zijn een heleboel DIY tips te vinden online, om unieke hangconstructies of houders te maken voor deze plantjes. Met een oude fles of vissenkom en een paar kiezelstenen kun je een fijn zen-tuintje maken. Of laat ze door de kamer ‘zweven’ door ze met een visdraad aan het plafond te bevestigen. Deze luchtplantjes komen van het geslacht Tillandsia. Het zijn epifytische planten die hun water verkrijgen uit de lucht via de kleine luchtwortels. Verder halen deze luchtzuiverende plantjes ook schadelijke stoffen uit de lucht. Zo kun jij genieten van een gezonde, frisse lucht in huis. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over 3x Luchtplantjes in glazen potjes
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!