5 planten
5x Tillandsia Mix
5x Tillandsia Mix
5x Tillandsia Mix
5x Tillandsia Mix
5x Tillandsia Mix
5x Tillandsia Mix

5x Tillandsia Mix

Tillandsia

20,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Creëer unieke woonaccessoires met deze luchtplantjes. De laatste trend in kamerplanten!
Erg populair
Perfect in de badkamer
Luchtzuiverend

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
5x Tillandsia Mix
5x Tillandsia Mix
5x Tillandsia Mix
 Leverbaar
20,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Standplaats
    Half-schaduw (2 tot 3 meter afstand van het raam plaatsen, mits het raam aan de noordkant gesitueerd is). Verlangt naar 3-5 uur zonlicht per dag!
  • Water
    1 - 2 keer per week besproeien met een plantenspuit
  • Onderhoud
    Luchtplantjes halen hun voedingsstoffen uit de lucht en hebben daarom geen aarde nodig! Bijzonder toch?
Over 5x Tillandsia Mix
De Tillandsia, beter bekend als Luchtplantje, is de laatste trend wat kamerplanten betreft. Deze unieke, tropische verschijning is super onderhoudsvriendelijk doordat hij zijn voedingsstoffen uit de lucht haalt. Doordat de plantjes dus geen aarde nodig hebben kun je ze overal in huis neerzetten. Zo zijn ze perfect voor in de badkamer en kun je ze daarnaast super leuk stijlen door bijvoorbeeld gebruik te maken van een schelp, schaaltje óf door ze in een houder te plaatsen. Hoe wij verzenden Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.
Over 5x Tillandsia Mix
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!