Kokodama Tradescantia Purpusii
Kokodama Tradescantia Purpusii
Kokodama Tradescantia Purpusii

Kokodama Tradescantia Purpusii

Tradescantia Purpusii

15,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De Tradescantia 'Purpusii' is een bijzondere verschijningen die in ieder interieur past.
Rommelige groei
Sterke plant
Hangplant

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Kokodama Tradescantia Purpusii
Kokodama Tradescantia Purpusii
Kokodama Tradescantia Purpusii
 Leverbaar
15,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Normaal licht
  De plant doet het goed in kamer op een plek met veel indirect zonlicht. Laat de plant eerst een paar dagen acclimatiseren op een halfschaduw plek.
 • Niet te veel water geven
  Zorg ervoor dat de grond kort opdroogt voordat je de plant weer een slokje water geeft. Maar het is geen ramp als je de plant een keer bent vergeten water te geven.
 • Verkleurd blad
  Verkleurd het blad? Dan staat je plant te licht. Maakt de plant weinig nieuwe bladeren (in de lente/ zomer)? Zet de plant dan dichter bij het raam. Voor bladeren die verdroogt zijn, kan je ook het beste verwijderen.
 • Botanische naam
  Tradescantia zebrina 'Purpusii'
 • Top-tip
  Het is een vetplant daarom heeft de plant als eigenschap dat hij vocht kan opslaan is zijn blaadjes. Dus heeft de plant niet zoveel water nodig.
 • Leveringshoogte
  15-20 cm
 • Potmaat
  15 cm
 • Volgroeide hoogte
  45 cm
 • Luchtzuiverend
  De plant is luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Is een koud kunstje
 • Huis- en baby vriendelijk?
  Deze plant is wel gitftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Kokodama Tradescantia Purpusii
Het blad van de plant is van binnen groen en wordt omringt door een rode rand. De plant heeft een ‘rommelige’ groei, maar dat staat juist heel speels. Het is een sterke plant die makkelijk te verzorgen is. De bedenkers achter Kokodama, zijn grote cocos fans. Alles wat ze doen draait om kokosnoten. De Kokodama is een botanische schoonheid. Haar schaal van kokosvezel creëert een gezellig en duurzaam thuis voor trendy en bijzondere planten. Hangend aan het plafond, zittend op een tafel of staand op de grond, de Kokodama kan haar natuurlijke habitat vinden in elk interieur. De natuur zit vol met botanische schatten, en de kokospalm is er daar één van. Onze Kokodama is geboren uit de oerkracht die verborgen zit in deze zogenaamde 'Boom des Levens'. 99% natuurlijk, 100% biologisch afbreekbaar, gevuld met fascinerende groentjes. Een natuurlijk alternatief voor de standaard plastic plantenpot, met zorg met de hand gemaakt in Sri Lanka.
Over Kokodama Tradescantia Purpusii
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!