3 planten
Kokodama Varen mix
Kokodama Varen mix

Kokodama Varen mix

Varen mix

54,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Een huisdiervriendelijk en luchtzuiverende plant
Luchtzuiverend
Hangplant
Huisdiervriendelijk

Leveringshoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Kokodama Varen mix
Kokodama Varen mix
Kokodama Varen mix
 Leverbaar
54,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Weinig licht
  Varens staat het liefst niet in de directe zon. Ga voor een standplaats met voldoende indirect licht
 • Veel water geven
  Deze plant houdt van een luchtvochtige ruimte, zoals de badkamer. Hang je hem in de woonkamer dan kun je de plant af en toe benevelen of op een treetje van kiezelstenen zetten. Probeer de potgrond vochtig te houden, zonder dat de wortels te lang nat blijven.
 • Regelmatig aandacht nodig
  Iedere maand heeft deze Varen wel wat plantenvoeding nodig. Daarentegen hoeft de plant enkel om de 2,5 jaar worden verpot. Dorre bladeren kunnen dicht bij de stam worden weggeknipt. Maar als de plant te breed of lang wordt, kan je de bladeren afknippen tot waar je zelf wil.
 • Botanische naam
  Varen
 • Top-tip
  Varens is namelijk gek op luchtvochtige gebieden. Deze plant leent zich daarom ook perfect als badkamerplant.
 • Leveringshoogte
  35-40 cm
 • Potmaat
  17 cm
 • Volgroeide hoogte
  80 cm
 • Luchtzuiverend
  De plant is luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Let een beetje op deze plantenmix
 • Huis- en baby vriendelijk?
  Deze plant is niet gitftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Kokodama Varen mix
De varens komt oorspronkelijk uit de tropische delen van Zuid-Amerika. Deze varen groeit in het wild in rotsachtige gebieden in de buurt van watervallen. Het is een frisgroene varen met sierlijke zwartglimmende stelen. Hieraan groeien kleine, delicate blaadjes. Ze groeien in een waaiervorm over de gehele lengte van de stelen, waardoor dit compacte plantje een volle uitstraling krijgt. Die compacte vorm behoudt hij, aangezien hij vooral in de breedte groeit. Varens zijn heel divers en zijn in heel verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar dus de planten in de afbeelding kunnen in sommige gevallen afwijken. De bedenkers achter Kokodama, zijn grote cocos fans. Alles wat ze doen draait om kokosnoten. De Kokodama is een botanische schoonheid. Haar schaal van kokosvezel creëert een gezellig en duurzaam thuis voor trendy en bijzondere planten. Hangend aan het plafond, zittend op een tafel of staand op de grond, de Kokodama kan haar natuurlijke habitat vinden in elk interieur. De natuur zit vol met botanische schatten, en de kokospalm is er daar één van. Onze Kokodama is geboren uit de oerkracht die verborgen zit in deze zogenaamde 'Boom des Levens'. 99% natuurlijk, 100% biologisch afbreekbaar, gevuld met fascinerende groentjes. Een natuurlijk alternatief voor de standaard plastic plantenpot, met zorg met de hand gemaakt in Sri Lanka.
Over Kokodama Varen mix
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!