Palmleli 2-stam
Palmleli 2-stam
Palmleli 2-stam
Palmleli 2-stam

Palmleli 2-stam

Yucca Elephantipes

17,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De Yucca Elephantipes, ofwel Palmlelie, is een makkelijk kamerplant, omdat de plant water opslaat in de stam en je hierdoor de plant weinig water hoeft te geven.
Makkelijk te onderhouden
Bijzondere stam
Kan lang zonder water

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Palmleli 2-stam
Palmleli 2-stam
Palmleli 2-stam
 Leverbaar
17,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Slap blaadje
  Krijgt de plant te weinig licht, dan zal hij wel doorgroeien, maar hij krijgt dan een sprieterig uiterlijk, met slap blad. Een uur of vijf direct zonlicht is een goede indicatie om het blad mooi stevig te houden.
 • Verse bladeren
  De onderste bladeren kunnen afsterven. Dit is geen probleem, want bovenin worden nieuwe verse bladeren aangemaakt. Trek deze bladeren naar beneden om ze te verwijderen. Let er op dat het vrijgekomen sap tijdens het verwijderen van bladeren mogelijk irriterend kan werken.
 • Te weinig aandacht
  De Yucca Elephantipe kan bloeien, maar zal dit meestal pas doen als hij wordt 'verwaarloosd'. Uit nood zal hij dan gaan bloeien om te zorgen voor 'nakomelingen'.
 • Botanische naam
  Yucca Elephantipes
 • Top-tip
  De bladeren van een Yucca Elephantipes blijven mooi hard bij voldoende zonlicht. Plaats de Yucca daarom op een zonnige standplaats.
 • Leveringshoogte
  75-85 cm
 • Potmaat
  17 cm
 • Volgroeide hoogte
  130 cm
 • Luchtzuiverend
  De Yucca Elephantipes is licht luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  De Yucca houdt niet van veel water. Het is van belang de grond langere tijd te laten opdrogen, voordat de kamerplant opnieuw water krijgt.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Yucca Elephantipes is giftig. 
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Palmleli 2-stam
Omschrijving “De Yucca Elephantipes, ook wel Palmlelie genoemd, heeft lange smalle bladeren en is in de webshop verkrijgbaar met 2 stam. In de natuur bloeien ze met prachtige trossen witte bloemen, in de huiskamer vaak niet. In Zuid-Amerika worden groot geworden Yucca's gesnoeid, waarna het 'snoeihout' opgepot wordt om nieuwe planten te laten groeien. De Yucca Elephantipes dankt zijn Latijnse naam aan de stam, die op de poot van een olifant lijkt. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Palmleli 2-stam
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!