Emerald Palm
Emerald Palm
Emerald Palm
Emerald Palm
Emerald Palm
Emerald Palm

Emerald Palm

Zamioculcas Zamiifolia

20,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze vrijwel onderhoudsvrije palm geeft een ontzettend tropische sfeer in huis.
Onderhoudsarm
Luchtzuiverend
Tropische uitstraling

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Emerald Palm
Emerald Palm
Emerald Palm
 Leverbaar
20,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Meer daglicht dan schaduw
  Deze plant kan eigenlijk alles wel aan, zolang hij maar niet heel de dag in de schaduw staat. Hoe meer licht de plant krijgt, hoe sneller hij groeit. Dus zet hem neer waar je wil maar draai de plant wel af en toe zodat hij aan alle kanten kan groeien.
 • Niet te veel water geven
  De Zamioculcas is een succulent soort dus hij slaat vocht op in de bladeren. Dat betekend dat je eerder te veel water geeft dan te weinig. Laat de grond goed droog worden voordat je weer water geeft. Natte voeten vindt de plant verschrikkelijk. In de zomer zal dit eens in de week zijn en in de winter eens in de 3 weken.
 • Regelmatig aandacht nodig
  Verpotten is nodig wanneer jij het wil. Als je wil dat de plant wat 'klein' blijft hoef je hem niet te verpotten. Wil je dat de plant groot en vol wordt, verpot hem dan eens in de 2 jaar. Als de bladeren verkleuren, dan kun je ze afknippen. Let wel op voor de sappen, die zijn licht giftig. In de zomer kan je de plant eens per maand wat plantenvoeding geven.
 • Botanische naam
  Zamioculcas Zamiifolia
 • Top-tip
  Sinds 1996 is deze Afrikaanse topper een kamerplant. Sindsdien is het een van de populairste kamerplanten
 • Leveringshoogte
  60 cm
 • Potmaat
  17 cm
 • Volgroeide hoogte
  120 cm
 • Luchtzuiverend
  De Zamioculcas is licht luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  Jij bepaalt hoe groot hij wordt
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Zamioculcas is licht giftig. Dus pas op met kinderen en dieren.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Emerald Palm
De Zamioculcas zamiifolia wordt in de volksmond vaak ZZ-plant of Emerald Palm genoemd. Deze vrolijk-gevormde kamerplant komt oorspronkelijk uit Afrika. Pas in 1996 kwam er iemand op het idee om deze plant binnenshuis te houden. Dit was een razend succes. De ZZ-Plant is namelijk reuze eenvoudig te onderhouden. Ben jij dus op ongeregelde tijdstippen thuis te vinden, dan kun je deze plant nog steeds gemakkelijk in leven houden. Deze Afrikaanse plant heeft sierlijke, rechtopstaande twijgen. Over de gehele lengte hiervan groeien perfect-gevormde, glimmende blaadjes. Zo perfect dat hij door sommigen aangezien wordt als kunstmatige plant. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Emerald Palm
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!