3 planten
Zegge
Zegge
Zegge
Zegge
Zegge

Zegge

Carex Mix

17,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze winterharde bodembedekker kan in iedere tuin. Hij heeft een frisgroene kleur.
Winterhard
Frisse kleuren
Hele jaar door planten

Kies de gewenste hoogte

Bekijk onze staffelkortingen

2 planten
Voor 45,90
-28% voordeel

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Zegge
Zegge
Zegge
 Leverbaar
17,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Weinig licht
  De Zegge kunnen best in de schaduw staan. Een beetje licht is wel fijn om mooi te kunnen groeien. Echter hebben ze liever een plekje met meer schaduw dan zon.
 • Gemiddeld
  Zorg er voor dat de grond lichtvochtig is. De regen is voldoende. Maar in de zomer kunnen de Carex wel extra water gebruiken.
 • Weinig
  Je kan de Carex het best tussen april en september planten in een vochtige grond. In maart is het verstandig om de dorre, bruinde en loszittende bladeren eruit te trekken. Geef in het voorjaar een beetje mest zodat de plant extra energie ontvangt om prachtig te worden.
 • Botanische naam
  Carex oshimensis Mix
 • Top-tip
  Je kan deze goed bodembedekkende siergrassen het hele jaar door planten in de tuin.
 • Leveringshoogte
  20 cm
 • Potmaat
  10,5 cm
 • Volgroeide hoogte
  50 cm
 • Makkelijk te verzorgen?
  Appeltje eitje!
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Carex is niet giftig
Over Zegge
Carex grassen zijn ideaal om lege plekjes in de tuin mee te vullen. Deze siergrassen kunnen goed omgaan met verschillende weersomstandigheden en kunnen zowel in de zon als de schaduw overleven. Met deze veelzijdige grassen kun je borders in de tuin creëren of je kunt er bijvoorbeeld een sierpot mee opvullen. In deze set ontvang je een mix aan verschillende Zegge siergrassen (Carex). Ze blijven het hele jaar door groen en blijven redelijk laag aan de grond. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Zegge
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!