3 planten
Graslelie Gemengd
Graslelie Gemengd

Graslelie Gemengd

Diverse soorten

20,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze planten zijn niet giftig voor huisdieren. Ook hebben ze een zeer luchtzuiverende werking.
Niet giftig
Vrolijke uitstraling
Luchtzuiverend

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Graslelie Gemengd
Graslelie Gemengd
Graslelie Gemengd
 Leverbaar
20,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Lichte plek zonder zon
  De Chlorophytum wil graag in het licht staan. Maar absoluut niet in het directe zonlicht. Voor het raam op het noorden is een goede plaats. In de zomer kan de plant buiten staan, in de schaduw als het even kan.
 • Veel water geven
  De Chlorophytum wil het liefst 2 keer per week een beetje water. Maar let op dat er geen laagje water onderin de pot komt te staan, dan kunnen de wortels gaan rotten. Eens per week met de plantenspuit de bladeren bevochtigen zal de Chlorophytum prettig vinden.
 • Weinig aandacht nodig
  De Chlorophytum wil ieder jaar een nieuwe grotere pot hebben. In de zomer wil deze plant 1x per maand plantenvoeding. De gele bladeren kan je het best afknippen, daarna maakt de plant weer nieuwe bladeren aan.
 • Botanische naam
  Chlorophytum comosom 'Green Bonnie', 'Hawaiian', 'Variegatum'
 • Top-tip
  Dit is wel de mooiste en lekkerste luchtverfrisser die er bestaat. Hij zuivert de lucht de hele dag en nacht!
 • Leveringshoogte
  20-25 cm
 • Potmaat
  12 cm
 • Volgroeide hoogte
  60 cm
 • Luchtzuiverend
  De Chlorophytum is luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Ieder jaar een nieuwe pot, klaar ben je
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Chlorophytum is niet giftig
Over Graslelie Gemengd
Graslelies zijn geliefd als kamerplanten om een aantal redenen. Allereerst is deze plant huisdiervriendelijk. Waar andere planten giftig kunnen zijn voor honden of katten, is deze plant veilig voor jouw huisdieren. Verder heeft een graslelie ook een luchtzuiverende werking. Veel voorkomende schadelijke stoffen in de lucht binnenshuis worden door deze plant geabsorbeerd en afgebroken. In het bijzonder staat de graslelie bekend om de kleine plantjes die deze kamerplant produceert. Aan lange, uitstekende stengels komen baby-plantjes waarmee de graslelie zich voortplant. Je kunt deze eraf nemen om je plant te vermenigvuldigen. In deze set ontvang je drie verschillende graslelies. De ‘Variegatum’ heeft lange, grasachtige bladeren. Ze zijn donkergroen en hebben een crèmekleurige streep over de volledige lengte. ‘Green Bonnie’ is een graslelie waarvan het blad felgroen gekleurd is met een lichtgele streep in het midden. De sprieten zijn tevens vrolijk gekruld. Bij de ‘Hawaiian’ heeft het blad een wat vagere streep. Het heeft een champagne kleur in het midden met een zacht kleurverloop naar felgroen. Bloemen en planten brengen de plaatsen waar we leven, pas echt tot leven. Het zijn aankopen of cadeau’s waar je geen genoeg van krijgt. Ons assortiment van kamer- en tuinplanten heeft voor ieder interieur en tuin een stijlvolle match. Een sfeervol thuis, dat is pas een fijn geschenk! Door altijd fair-trade te handelen garanderen we dat jij niet de enige bent die gelukkig wordt van onze bloemen en planten.
Over Graslelie Gemengd
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!