3 planten
3x Niet-Giftige planten
3x Niet-Giftige planten
3x Niet-Giftige planten
3x Niet-Giftige planten
3x Niet-Giftige planten
3x Niet-Giftige planten

3x Niet-Giftige planten

Diverse soorten

17,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze planten zijn niet giftig voor huisdieren. Ook hebben ze een zeer luchtzuiverende werking.
Huisdiervriendelijk
Luchtzuiverend
Frisse combinatie

Kies de gewenste hoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
3x Niet-Giftige planten
3x Niet-Giftige planten
3x Niet-Giftige planten
 Leverbaar
17,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Indirect daglicht
  De Calissia Repens wil een lichte plek in huis, maar niet direct in het zonlicht. In de zomer kan de plant naar buiten en wil hij graag in de schaduw staan. De Chlorophytum wil graag in het licht staan. Maar absoluut niet in het directe zonlicht. Voor het raam op het noorden is een goede plaats. In de zomer kan de plant buiten staan, in de schaduw als het even kan. Indirect zonlicht of half schaduw is het beste voor de Cyperus Alternifolius. Liever een beetje te weinig licht dan te veel.
 • Gemiddeld water geven
  Zodra de grond droog van de Calissia Repens aanvoelt kan je weer wat water geven. Geef de plant van onderaf water, dus zet het op een schoteltje met water en laat hem zelf drinken. Vermijd water direct op de bladeren. De Chlorophytum wil het liefst 2 keer per week een beetje water. Maar let op dat er geen laagje water onderin de pot komt te staan, dan gaan wortels rotten. Eens per week met de plantenspuit de bladeren bevochtigen zal de Chlorophytum prettig vinden. Eens in de twee weken water is voldoende
 • Weinig aandacht nodig
  Een Calissia is redelijk gemakkelijk in onderhoud. Het is een groenblijvende vaste plant. Deze plant heeft graag veel licht maar wil niet direct in de zon staan. De plant kan ook buiten staan in de lichte schaduw. De Chlorophytum wil ieder jaar een nieuwe grotere pot hebben. In de zomer wil deze plant 1x per maand plantenvoeding. De gele bladeren kan je het best afknippen, daarna maakt de plant weer nieuwe bladeren aan. De Cyperus Alternifolius is een gemakkelijke plant, het heeft geen plantenvoeding no
 • Botanische naam
  Cyperus Zumula, Chlorophytum Variegatum, Calissia Repens
 • Top-tip
  Woef! Miauw! Piep! Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken. Dit plantensetje kan je bijna voeren aan je trouwe viervoeters.
 • Leveringshoogte
  20-25 cm, 20-30 cm, 35 cm
 • Potmaat
  0 cm, 12 cm
 • Volgroeide hoogte
  100 cm
 • Luchtzuiverend
  De Calissia en Chlorophytum zijn luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Weinig aandacht nodig
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Planten zijn niet giftig
Over 3x Niet-Giftige planten
Een heleboel kamerplanten zijn giftig voor honden of katten. Aangezien het soms lastig is om onze huisdieren ervan te weerhouden om aan de kamerplanten te gaan knagen, kun je beter het zekere voor het onzekere nemen. Met deze niet-giftige kamerplanten zijn je huisdieren veilig. De graslelie (Chlorophytum ‘Variegatum’) heeft lange, dunne, grasachtige bladeren. Ze zijn donkergroen en hebben een crèmekleurige streep over de volledige lengte. Kattengras (Cyperus alternifolius ‘Zumula’) heeft dichte clusters van lichtgroene bloempjes die aan de top van de schutbladeren groeien. De schildpadplant (Callisia repens) is een vetplant met een volle habitus van kleine, dikke bladeren die over de volledige lengte van de vertakkingen groeien. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over 3x Niet-Giftige planten
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!