4 planten
4x Kamerplanten mix
4x Kamerplanten mix
4x Kamerplanten mix

4x Kamerplanten mix

Diverse soorten

50,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Zeer eenvoudige planten in onderhoud. Een frisse combinatie aan tropische planten voor in huis.
Luchtzuiverend
Frisse combinatie
Tropische uitstraling

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
4x Kamerplanten mix
4x Kamerplanten mix
4x Kamerplanten mix
 Leverbaar
50,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Beetje zon, beetje schaduw
  Zodra de plant te weinig licht krijgt zal de Beaucarnea geen nieuw blad aanmaken. Zorg voor een licht plek gedeeltelijk met direct zonlicht. De Ficus heeft graag een zonnige en warme plek in de ruimte. Denk aan een plekje bij het raam op het zuiden. Maar vergeet de plant niet eens in de paar weken te draaien. Maar een ander plekje in huis zal ook prima zijn, waarschijnlijk heeft hij dan minder water nodig. Let er op dat de plant niet van tocht houdt. Het maakt niet heel erg uit wat de standplaats van de
 • Gemiddeld water geven
  De dikke stam waar de Beaucarnea om bekend staat, dient als opslagplek voor water. Hierdoor heeft de plant weinig water nodig. Als de grond echt droog aanvoelt, geef hem dan wat water. De Ficus is van oorsprong een regenwoud plant. Dat betekend dat hij altijd graag een lichtvochtige grond heeft. Steek je vinger in de aarde om te voelen of het nog vochtig is, zo niet doe er dan een scheutje water bij. Een keer per week water geven is de maatstaaf. Gebruik, zeker in de winter, water op kamer temperatuur.
 • Regelmatig aandacht nodig
  De verdikte stam van de Beaucarnea slaat water op en groeit flesvormig verder. Deze plant heeft veel licht nodig maar zet hem niet in de volle zon. Laat de grond goed drogen alvorens je opnieuw water geeft. Er zit immers nog water in de stam. Al met al dus een zeer makkelijke kamerplant. De ongewenste takken en bladeren van de Ficus kunnen worden weggeknipt (in het najaar), zo blijft de plant mooi in vorm en kan het weer groeien. Om de twee jaar verpotten is prima voor een Ficus, zorg voor wat nieuwe potg
 • Botanische naam
  Opuntia, Ficus, Sansevieria, Beaucarnea
 • Top-tip
  Een tropische mix aan planten, voor de ervaren en onervaren plantmoms en plantdads!
 • Leveringshoogte
  30-40 cm
 • Potmaat
  12 cm
 • Volgroeide hoogte
  100 cm
 • Luchtzuiverend
  De Sansevieria en Ficus zijn zeer luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Let een beetje op deze pareltjes
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Ficus en Sansevieria zijn lichtgiftig
Over 4x Kamerplanten mix
Een tropisch gevoel in huis halen gaat uiterst eenvoudig met deze tropische kamerplanten set. Daar komt bij dat ze ook nog eens gemakkelijk te onderhouden zijn. De sansevieria slaat water op in zijn dikke, puntige bladeren. Hierdoor mag je hem best wel eens vergeten om water te geven. Nog een plant die water opslaat is de olifantspoot. Deze stoere binnenboom heeft een flesvormige stam met een wilde bos lange, gekrulde bladeren. Nog zo’n stoere plant is de ‘Road Kill Cactus’. Deze cactus dankt zijn naam aan zijn platgereden uiterlijk. Tot slot vind je in deze set nog de Ficus Ginseng. Dit bonsaiboompje is perfect voor beginnende verzorgers. Stuk voor stuk uniek gevormd planten met een tropische uitstraling. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over 4x Kamerplanten mix
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!