4 planten
4x Hippe kamerplanten mix
4x Hippe kamerplanten mix
4x Hippe kamerplanten mix
4x Hippe kamerplanten mix
4x Hippe kamerplanten mix
4x Hippe kamerplanten mix

4x Hippe kamerplanten mix

32,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Al je favoriete kamerplanten in een bundel? Zo past hij in ieder interieur en haal je binnen een mum van tijd de meest populaire planten in huis.
Luchtzuiverend
Gemiddeld onderhoud
Tropisch

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
4x Hippe kamerplanten mix
4x Hippe kamerplanten mix
4x Hippe kamerplanten mix
 Leverbaar
32,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Standplaats
  Belangrijk is dat de planten staan op een lichte plek, niet in direct zonlicht.
 • Waterbehoefte
  De grond dient altijd lichtvochtig te zijn. Voelt hij droog aan? Dan heeft hij water nodig. We adviseren om 1 keer per week een kleine scheut water te geven. 'Musa' daarentegen is ietwat dorstiger, geef deze plant daaroom 2 keer per week water. Let op: voorkom wortelrot bij 'Strelitzia' door te zorgen dat hij niet in een laagje water komt te staan.
 • Verzorging
  Deze 'hippe kamerplanten mix' is erg onderhoudsvriendelijk, wel hebben sommige planten uit deze bundel ietwat meer verzorging nodig dan de ander. Let op: sommige planten zoals Musa en Dypsis kunnen last krijgen van bruine randen en/of bladeren. Dit is een natuurlijk proces en hoort bij de planten. Worden de bladeren bij de 'Chamadorea' licht van kleur? Dan is dit een teken om het plantje wat verder van het raam af te zetten.
 • Botanische naam
  Strelitzia 'Reginae', Chamaedorea 'Elegans', Musa 'Oriental Dwarf', Dypsis
 • Top-tip
  Zorgt voor een gezonde lucht en breken schadelijke stoffen af.
 • Leveringshoogte
  25-40 cm
 • Potmaat
  12 cm
 • Luchtzuiverend
  Deze kamerplanten bundel heeft een luchtzuiverende werking
 • Makkelijk te verzorgen?
  Deze kamerplanten bundel heeft weinig onderhoud nodig.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  Let op: sommige planten uit deze bundel zijn giftig (Strelitzia Reginae)
Over 4x Hippe kamerplanten mix
Al je favoriete kamerplanten in een bundel? Zo past hij in ieder interieur en haal je binnen een mum van tijd de meest populaire planten in huis. Daarnaast zorgen ze voor een gezonde lucht en breekt 'Strelitzia Reginae' de schadelijke stoffen zelfs af. Als dat nog niet genoeg is, er bloeien ook eens prachtige oranje en blauwe bloemen aan. Kortom; een mooie groene, bloeiende mix waardoor je nu ook in de winter kunt genieten van een tropisch gevoel. De set bestaat uit: 1x Strelitzia Reginae (H30 cm , P12) Let op: giftig! Voorkom inname bij kinderen en huisdieren 1x Chamaedorea Elegans (H40 cm , P12) 1x Musa Oriental Dwarf (H25 cm , P12) 1x Dypsis Arecapalm (H45 cm , P12)
Over 4x Hippe kamerplanten mix
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!