2 planten
Varen mix
Varen mix
Varen mix

Varen mix

Diverse soorten

15,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze planten hebben allebei een luchtzuiverende werking. Ze hebben maar weinig onderhoud nodig.
Luchtzuiverend
Sfeervolle uitstraling
Frisse combinatie

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Varen mix
Varen mix
Varen mix
 Leverbaar
15,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Indirect daglicht
  Een lekkere lichte standplaats is een grote eis van deze Varens. Maar absoluut niet in het directe zonlicht want dan kunnen de bladeren 'verbranden'. De schaduw is niet geschikt want dan kan hij niet zo goed groeien.
 • Veel water geven
  Ze hebben redelijk veel water nodig. Als het te veel wordt, zie je dat vanzelf aan de bladeren. Deze kleuren dan bruin. Het is verstandig om telkens kleine beetjes water aan de zijkant van de pot te geven. De wortels houden niet van natte voeten. Wel vinden ze het fijn om zijn bladeren af en toe besproeid te hebben. Of je zet ze in de badkamer.
 • Veel aandacht nodig
  Iedere maand hebben deze Varens wel wat plantenvoeding nodig. Daarentegen hoeven de planten enkel om de 2,5 jaar worden verpot. Dorre bladeren kunnen dicht bij de stam worden weggeknipt. Maar als de plant te breed of lang wordt, kan je de bladeren afknippen tot waar je zelf wil.
 • Top-tip
  Berend botje ging uit varen en kwam deze twee jongens tegen. Laat ze lekker de lucht zuiveren.
 • Leveringshoogte
  30-40 cm
 • Potmaat
  12 cm
 • Volgroeide hoogte
  80 cm
 • Luchtzuiverend
  Deze planten zijn zeer luchtzuiverend
 • Makkelijk te verzorgen?
  Ze werken hard, zorg goed voor ze
 • Huis- en baby vriendelijk?
  Deze planten zijn niet giftig
Over Varen mix
Zonder het door te hebben, ademen we een hoop vervuilde luchtdeeltjes in. Deze stoffen in de lucht zijn afkomstig van bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen en verf. Het inademen ervan kan leiden tot irritaties en hoofdpijn. Gelukkig zijn er planten die er dol op zijn. Luchtzuiverende planten nemen deze stoffen op via de bladeren en breken ze in de wortels weer af. Dit zorgt voor een schone en gezonde lucht bij jou thuis of op kantoor. In deze set vind je twee verschillende luchtzuiverende varens. De blauwvaren (Phlebodium aureum ‘Blue Star’) heeft grote, vingervormige bladeren met een diep blauwgroene kleur. De krulvaren (Nephrolepis exaltata ‘Green Lady’ krult sierlijk met heldergroene bladeren die zacht aanvoelen. Met deze luchtzuiverende varens in huis kun je voortaan weer opgelucht ademhalen. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Varen mix
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!