• Hoe plaats ik een bestelling?

    Je bent stapelverliefd op dat ene boeket… Wat nu?! Relax. Vanaf hier is het heel simpel. Nadat je bij selectie een boeket hebt uitgekozen klik je op bestellen. Je doorloopt het stappenplan en vult de benodigde informatie in voor ons. We hebben het adres en de naam van de ontvanger nodig om het boeket te versturen. De andere stappen kun je leeg laten als je dat wilt. Voor je het weet is jouw geliefde bos bloemen onderweg.

  • Kan ik mijn bestelling nog wijzigen / annuleren?

    Natuurlijk! Tot 12:00 uur ‘s-middags voor de bezorgdatum kunnen wij je bestelling nog wijzigen of annuleren. Stuur ons even een berichtje op Facebook chat of een email naar hello@bloomique.nl, en wij regelen het direct.

  • Kan ik het anoniem versturen?

    Of het nu gaat om een geheime liefde of een gepaste discretie. Our lips are sealed! Een boeket anoniem versturen is eigenlijk nog eenvoudiger. Vul gewoon niets in bij ‘jouw voornaam’ en ‘jouw achternaam’ in de tweede stap van het bestelproces. Verklap jij het geheim dan ook niet? ;)

Onze gegevens

Herbie BV
Witboomstraat 14 A
4264RW Veen
BTW: 810721636B01
KVK: 18068447
‘The Bloomique twist’

Persoonlijke videoboodschap

Geef een uniek cadeau door een persoonlijke videoboodschap op te nemen voor de ontvanger. Een dubbele verrassing met een personal touch!

100% tevredenheids garantie

100% tevredenheids garantie

Wij zijn pas blij als jij dat bent. Je krijgt bij ons 7-dagen-versgarantie en we staan altijd klaar om antwoord te geven op al jouw vragen.

Prachtige bloemen

Direct van de kweker

Onze bloemen en planten komen van de beste, fair-trade kwekers en worden direct bezorgd. Zonder overbodig vervoer, rechtstreeks naar je voordeur!

Flexibele bezorging

Flexibel en snel bezorgd

Jij bepaalt wanneer we voor de deur staan. Bestel je op werkdagen vòòr 15:00 uur, dan bezorgen we al de volgende dag.