Japanse Esdoorn Oranje
Japanse Esdoorn Oranje
Japanse Esdoorn Oranje

Japanse Esdoorn Oranje

Acer Orange Dream

9,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze winterharde bomen zijn echte eyecatchers in de tuin en verkleuren prachtig in de herfst.
Verkleurt in het najaar
Winterhard
Eyecater

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Japanse Esdoorn Oranje
Japanse Esdoorn Oranje
Japanse Esdoorn Oranje
 Leverbaar
9,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Half-schaduw
  De Acer kan wel veel soorten standplaatsen verdragen. Een hele dag zon is niet de voorkeur want dan is de kans groter dat de bladeren kunnen verbranden. Een halve dag zon en een halve dag schaduw is perfect.
 • Gemiddeld
  De Acer heeft niet heel veel water nodig om mooi te blijven. Eens per week wat water zou voldoende moeten zijn om de grond licht vochtig te houden. Met uitzondering van de zomer, dan zal de Esdoorn wat extra water nodig hebben.
 • Gemiddeld
  Deze Acer kan erg groot worden. Je moet hem wel een beetje helpen door te snoeien. In juli of augustus kan je de dunne en dorre takjes wegsnoeien. Twee keer per jaar een handje mest helpt ook met de groei.
 • Botanische naam
  Acer palmatum 'Orange Dream'
 • Top-tip
  Een heel opvallende kenmerk van de Acer is de schors. Eerst is die helemaal glad maar later gaat het schilferen.
 • Leveringshoogte
  35-40 cm
 • Potmaat
  10,5 cm
 • Volgroeide hoogte
  200 cm
 • Makkelijk te verzorgen?
  Houd een oogje in het zeil
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Acer is niet giftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Japanse Esdoorn Oranje
De Acer palmatum staat beter bekend als de Japanse esdoorn. Je ziet deze plant uit de zeepboomfamilie (Sapindaceae) vaak als struik of kleine boom. Tempeltuinen, heuvels en bergen in Japan kleuren prachtig geel, oranje en rood zodra de herfst begint. Dat is te danken aan deze schitterende herfstboom. Een Japanse esdoorn is tevens een indrukwekkende blikvanger voor in de tuin. Deze bladverliezende struik is winterhard in Nederland. De cultivar die je hier ziet is de Acer palmatum ‘Orange Dream’. Op het moment dat de bladeren van deze bossige struik gaan uitlopen hebben ze een frisse oranje kleur. Tijdens de zomer verkleuren ze naar citroengeel met oranje randjes en puntjes. Tijdens de herfst worden de bladeren volledig oranjerood. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Japanse Esdoorn Oranje
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!