Lavendelheide
Lavendelheide
Lavendelheide
Lavendelheide

Lavendelheide

Andromeda Blue Ice

14,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze vrijwel onderhoudsvrije plant is winterhard in Nederland. Hij krijgt roze, klokvormige bloempjes in de lente.
Vrolijke kleur
Sierlijke bloemetjes
Tegen weer en wind

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Lavendelheide
Lavendelheide
Lavendelheide
 Leverbaar
14,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Half-schaduw
    De Andromeda staat liever niet direct in de spotlights. Dus in de border met af en toe zon en af en toe schaduw is precies goed.
  • Gemiddeld
    De plant vindt het prettig om een lichtvochtige grond te hebben. Dat betekend dat je hem regelmatig een scheutje water kan geven. Maar ook niet te veel want hij houdt absoluut niet van natte voeten.
  • Weinig
    In principe hoef je de Andromeda niet te snoeien, tenzij je hem mooi in vorm wil houden. Dan moet je hem na de bloei snoeien. Bij het aanplanten kan je tuinturf gebruiken, dit kan je af en toe bij de plant strooien om hem extra mooi te houden.
Over Lavendelheide
Het mooie contrast tussen de blauwgrijze blaadjes en de roze, klokvormige bloempjes doet een beetje denken aan lavendel. Vandaar dat we deze plant ook wel kennen als de lavendelheide. De Andromeda polifolia ‘Blue Ice’ behoort tot de familie van de heide-achtigen. Dit struikje kan de winter in Nederland uitstekend aan en blijft dan ook mooi groen in die periode. De sierlijke klokbloempjes verschijnen in de periode april - mei. Dit compacte struikje wordt niet hoger dan 40 cm. Toch bedekt hij de bodem goed, vanwege zijn dichte habitus. Naast dat dit struikje perfect is als borderplant, leent hij zich ook prima om te worden gebruikt als kuipplant. Een kleurrijke toevoeging voor het terras of balkon. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Lavendelheide
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!