6 planten
Haagbuxus Sixpack
Haagbuxus Sixpack
Haagbuxus Sixpack

Haagbuxus Sixpack

Buxus Sempervirens

10,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Deze groenblijvende haagplant kan je eenvoudig aanplanten. Én hij is gemakkelijk te snoeien.
Groeit het hele jaar
Makkelijk snoeien
Hele jaar groen

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Haagbuxus Sixpack
Haagbuxus Sixpack
Haagbuxus Sixpack
 Leverbaar
10,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Normaal licht
  De Buxus kan niet tegen de volle zon want dan verbranden de bladeren. Maar de hele dag schaduw is ook niet wat ze willen. Dus een zonnetje in de morgen of aan het eind van de dag is prima voor de Buxus.
 • Gemiddeld
  Zeker in de zomer eist de Buxus veel water. Maar doe dat vroeg in de ochtend of als de zon al onder is, anders kunnen de bladeren verbranden van de zon.
 • Gemiddeld
  De Buxus heeft veel kalk nodig om mooi te blijven. Plantenvoeding is ook nodig om je Buxus te laten groeien. Verder is het belangrijk om de plant te knippen om hem mooi te houden. Zorg er voor dat je de Buxus op een bewolkte dag (tussen mei en augustus) te snoeien.
 • Botanische naam
  Buxus Sempervirens
 • Top-tip
  Dit is een van de weinig planten die het hele jaar door groeien. Dat betekent dat je mooi vol worden!
 • Leveringshoogte
  20 cm
 • Potmaat
  9 cm
 • Volgroeide hoogte
  150 cm
 • Makkelijk te verzorgen?
  Easy peasy
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Buxus is giftig. Het kan maag en darmklachten veroorzaken maar ook schade aan het centrale zenuwstelsel. Neem direct contact op met de huis- of dierenarts.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Haagbuxus Sixpack
De buxus is veruit de meest geliefde haagplant omdat hij zo makkelijk tot de gewenste vorm te snoeien is. De volle vertakking en de fijne blaadjes lenen zich hier perfect voor. Een buxushaag aanplanten kan het hele jaar door, zolang het niet vriest. Dit gaat vrij eenvoudig. Je begint door een geul te graven die anderhalf keer zo diep is als de lengte van de kluit van je buxusplanten. Schep wat compost op de bodem en verdeel dan de planten over de geul met zo’n 12 planten per strekkende meter. Zorg ervoor dat de bovenkant van de kluit gelijk staat met het grondniveau. Bedenk wel dat de grond nog wat gaat inzakken. Vervolgens druk je ze even goed aan en geef je ze een flinke scheut water. Blijf de eerste paar weken goed water geven zodat de haag goed aanslaat. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Haagbuxus Sixpack
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!