Japanse Roos Rood
Japanse Roos Rood
Japanse Roos Rood
Japanse Roos Rood

Japanse Roos Rood

Camellia Black Lace

23,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Misschien wel de plant die de winter het gemakkelijkste overleeft. En hij blijft mooi groen gedurende de wintermaanden.
Super wintergroend
Vrolijke kleuren
Vroegbloeier

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Japanse Roos Rood
Japanse Roos Rood
Japanse Roos Rood
 Leverbaar
23,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Normaal licht
  De Camellia houdt wel van een beetje licht. Het beste is om hem gedurende dag een beetje zon en een beetje schaduw te gunnen. Zoek een passend plekje in de tuin of op het terras.
 • Gemiddeld
  De grond van de Camellia mag lichtvochtig zijn maar nooit zompig nat. In de zomer zal de plant meer water nodig hebben dan in het najaar en in de winter. In de zomer moet je de grond even aanvoelen om te weten of hij nog water nodig heeft. In het najaar heeft de plant nog 1 keer per week water nodig hebben en in de winter maar 1 keer per maand ongeveer.
 • Gemiddeld
  In maart kan je de grond bemesten zodat hij volle kracht het voorjaar kan betreden. Snoeien hoeft alleen als je vindt dat de plant geen mooie vorm aanneemt. Doe dit in mei. Maar snoei hem nooit helemaal kort.
 • Botanische naam
  Camellia Black Lace
 • Top-tip
  Als dit een persoon zou zijn geweest, was het zeker geen ochtendpersoon. De vroege ochtendzon vinden de knoppen niet fijn.
 • Leveringshoogte
  45 cm
 • Potmaat
  15 cm
 • Volgroeide hoogte
  200 cm
 • Makkelijk te verzorgen?
  Wel lief zijn voor deze harde werker.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Camellia niet giftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Japanse Roos Rood
De Camellia japonica is een prachtige voorjaarsbloeier. Deze groenblijvende struiken worden hoog gewaardeerd vanwege de fantastische bloemen die ze produceren. Daar komt bij dat ze dit doen in een tijd waarin nog niet veel planten in bloei staan. De bloei van de japonica begint in het vroege voorjaar en soms al in de winter. Ze dragen dan grote bloemen in allerlei verschillende kleurvarianten. De Camellia japonica ‘Black Lace’ heeft prachtige roosachtige bloemen met tientallen bloemblaadjes zeer dicht op elkaar. Deze cultivar is een echte vroegbloeier. De eerste bloemen kunnen in februari al verschijnen. Terwijl andere planten nog bladeren moeten krijgen, kun je met de ‘Black Lace’ dan al genieten van schitterende bloemen! Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!
Over Japanse Roos Rood
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!