Mandarijnboom - P19H60
Mandarijnboom - P19H60
Mandarijnboom - P19H60

Mandarijnboom - P19H60

Citrus Calamondin

35,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Met een Mandarijnboom heb je direct kleur op het terras of in de tuin. In het voorjaar kun je genieten van de geurende witte bloemetjes en in de zomer van de vrolijk gekleurde vruchten.
Heerlijke zoet geur
Oranje vruchten
Mooie witte bloesem

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Mandarijnboom - P19H60
Mandarijnboom - P19H60
Mandarijnboom - P19H60
 Leverbaar
35,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Open boomvorm
  In het voorjaar kan de boom worden gesnoeid. Neem eerst de rechtopstaande takken, dan de zijtakken. Snoei ook de takken weg waar het blad naar beneden groeit. Zorg voor een open boomvorm: de takken die naar binnen groeien, mogen ook weg.
 • Uit de klei
  Net aangeschafte citrusplanten staan meestal in harde kleigrond. Spoel in het voorjaar of de zomer voorzichtig een deel van de klei weg en plant de planten met speciale kuipplantengrond in een iets ruimere pot of kuip.
 • Extra voeding
  Om de drie weken vloeibare meststof in het gietwater aan de plant geven, van april tot eind september. De mandarijnboom zal direct reageren en nieuwe scheuten beginnen te groeien.
 • Botanische naam
  Citrus sinnsis Calamondin
 • Top-tip
  De Mandarijnboom, ofwel Citrus Calamondin, is een boompje waar je heerlijk van kunt genieten. Zet een paar citrusbomen bij elkaar, zoals de Mandarijnboom, Citroenboom en Sinaasappelboom en je hebt in een handomdraai een Mediterrane tuin!
 • Leveringshoogte
  60-65 cm
 • Potmaat
  19 cm
 • Volgroeide hoogte
  180 cm
 • Luchtzuiverend
  nvt
 • Makkelijk te verzorgen?
  De Mandarijnboom, ofwel Citrus Calamondin, moet in de winter op een zo licht mogelijke plaats vorstvrij overwinteren.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  nvt
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Mandarijnboom - P19H60
De Mandarijnboom, ofwel Citrus Calamondin, komt van origine uit China. In de 16e eeuw zijn de citrusvruchten geïntroduceerd in Europa, vooral in Spanje en Portugal, waar ook snel plantages werden gemaakt. Net als andere citrussen een heerlijk ruikende boom voor op je terras, alleen ruikt deze nog sterker dan de andere citrussen. De zoete geur van het blad en de bloesem verraden dat er weldra mandarijnen zullen verschijnen! Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Mandarijnboom - P19H60
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!