Sinaasappelboom - P19H60
Sinaasappelboom - P19H60
Sinaasappelboom - P19H60

Sinaasappelboom - P19H60

Citrus Kumquat

35,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De Sinaasappelboom, ofwel Citrus Kumquat, is een prachtig exemplaar voor op het terras, die een heerlijke geur verspreid. Hij krijgt witte bloesem en vervolgens vruchten van ongeveer vier centimeter.
Heerlijk ruikende bloesem
Vrolijk boompje
Gezellige oranje-groen combinatie

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Sinaasappelboom - P19H60
Sinaasappelboom - P19H60
Sinaasappelboom - P19H60
 Leverbaar
35,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Ideal omstandigheden
  Veel zon, snoeien, de nodige meststoffen en voldoende water zijn cruciaal voor het sinaasappelboompje buiten!
 • Handige optelsom
  Voor elk deel wortels zijn er vier delen takken en bladeren. Door de takken en bladeren op te meten, zou je als je gaat verpotten dus eenvoudig kunnen uitrekenen hoe groot de volgende pot moet zijn!
 • Exotische zoete geur
  Niet alleen de sinaasappels van het Sinaasappelboompje verspreiden een heerlijke en exotische zoete geur, maar ook de mooi bloesem geurt fantastisch!
 • Botanische naam
  Citrus sinensis Kumquat
 • Top-tip
  Om het jaar erop weer volop van de vruchten van de Sinaasappelboom, ofwel Citrus Kumquat, te kunnen genieten, heeft hij een koele winter nodig. De huiskamer is hiervoor dus niet zo geschikt, een lichte ruimte met een temperatuur rond de 10 graden is ideaal.
 • Leveringshoogte
  50-60 cm
 • Potmaat
  19 cm
 • Volgroeide hoogte
  180 cm
 • Luchtzuiverend
  nvt
 • Makkelijk te verzorgen?
  De Sinaasappelboom, ofwel Citrus Kumquat, stelt niet al te veel eisen op het gebied van verzorging, maar met vorst naar binnen halen en in een koele ruimte zetten.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  nvt
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Sinaasappelboom - P19H60
De Sinaasappelboom, ofwel Citrus Kumquat, heeft zijn oorsprong in China. In West-Europa raakten sinaasappels tijdens de Renaissance geliefd bij de rijkere families, die ze in oranjerieën konden houden. De naam oranjerie komt dan ook van de oranje kleur van de vruchten. Na de ijsheiligen kan de plant naar buiten en voor de eerste nachtvorst weer naar binnen. Het is goed om citrusbomen zo lang mogelijk buiten te laten staan om het groeiseizoen zo lang mogelijk te rekken. Buiten gedijen ze beter dan binnen. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Sinaasappelboom - P19H60
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!