Citroenboom
Citroenboom
Citroenboom

Citroenboom

Citrus Lemon

35,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
Aan de Citroenboom, ofwel Citrus Lemon, komen bloemen èn vruchten tegelijkertijd voor. Zet de boom in een mooie pot op je terras en waan je in mediterrane sferen met je eigen citrusboom.
Mediterrane sfeer
Mooie gele vruchten
Houdt van veel licht

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Citroenboom
Citroenboom
Citroenboom
 Leverbaar
35,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Tegen muggen
  De Citroenplant werkt vanwege zijn sterke geur uitstekend tegen muggen.
 • Vitamine C
  De citroen bevat veel vitamine C en wordt in veel gerechten gebruikt als smaakmaker. En een beetje extra vitamines kunnen we allemaal wel eens gebruiken!
 • Citroenen oogsten
  Als de boom citroenen krijgt, kun je ze oogsten als ze mooi geel zijn. Als de citroen rijp is, zal hij gemakkelijk los laten van de tak als je voorzichtig de citroen een beetje draait.
 • Botanische naam
  Citrus sinensis Limone
 • Top-tip
  Het is aan te raden om de Citroenboom om de zoveel tijd een sproeibeurt te geven. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de plant beter vruchten aanmaakt en behoud.
 • Leveringshoogte
  60-70 cm
 • Potmaat
  19 cm
 • Volgroeide hoogte
  180 cm
 • Makkelijk te verzorgen?
  De Citroenboom, ofwel Citrus Lemon, vraagt om een lichte, vorstvrije plek.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Citroenboom is niet giftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Citroenboom
De Citroenboom, ofwel Citrus Lemon, is een mediterrane plant die van nature in het warme Spanje en Portugal voorkomt. In deze landen ontvangen de citrusbomen gedurende de hele dag zonlicht. Zo zijn de bomen in staat zich goed te ontwikkelen en te groeien. In Nederland, waar de intensiteit van de zon aanzienlijk minder is, heeft de plant meer moeite zich te ontwikkelen. Hierdoor is het van belang de Citroenboom zoveel mogelijk direct zonlicht te bieden. De citroenboom komt uit warmere streken en houdt nu eenmaal van veel licht, niet perse warmte: overwinteren bij voorkeur in een koele ruimte. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Citroenboom
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!