Cowboy Cactus P17H60
Cowboy Cactus P17H60
Cowboy Cactus P17H60

Cowboy Cactus P17H60

25,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd
De Cactus, ofwel Euphorbia Eritrea, lijkt op de populaire cowboy cactus en is een stoere en makkelijke plant. Hij heeft wit melkachtig vocht, het zogenaamde wolfsmelk, in zich.
Weinig water nodig
Stoer uiterlijk
Cowboy Cactus

Leveringshoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Cowboy Cactus P17H60
Cowboy Cactus P17H60
Cowboy Cactus P17H60
 Leverbaar
25,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Droge zomer
  In de zomerperiode met je de grond tussen de gietbeurten goed laten opdrogen. Bepaalde soorten Euphorbia's gaan sneller groeien als ze in de zomer meer water krijgen, maar het is wel een risico. De plant zal namelijk bij teveel water wortelrot ontwikkelen.
 • Geen dorstig type
  De Cactus wordt de laatste jaren steeds populairder in de Nederlandse huiskamers. Dit komt natuurlijk doordat hij grandioos gemakkelijk te verzorgen is en er zo stoer uitziet. Bijkomend pluspunt: hij drinkt bijna niets!
 • Wolfsmelk
  Een Euphorbia snoeien is een vak apart. Je kunt hem terugsnoeien door lelijke of te lange takken af te knippen, maar schrik niet want de plant zal gaan bloeden. Het witte sap dat hierbij vrij komt is wolfsmelk. Pas op, want dit kan irritatie aan de huid veroorzaken!
 • Botanische naam
  Euphorbia Ingens
 • Top-tip
  Wij raden aan om een handdoek om de plant te wikkelen als je de Cactus wil verpotten.
 • Leveringshoogte
  50 cm
 • Potmaat
  19 cm
 • Volgroeide hoogte
  90 cm
 • Luchtzuiverend
  De Cactus, ofwel Euphorbia Eritrea, is niet luchtzuiverend.
 • Makkelijk te verzorgen?
  De Cactus, ofwel Euphorbia Eritrea, stelt niet al te veel eisen op het gebied van verzorging.
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Cactus, ofwel Euphorbia Eritrea is giftig.
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Cowboy Cactus P17H60
“De Cactus, met als Latijnse naam Euphorbia Eritrea, is van oorsprong een Afrikaanse plant die erg lijkt op de bekende cowboy cactus. Maar deze plant is lid van de wolfsmelkfamilie in plaats van de cactus familie. Hiermee heeft hij een aantal verschillen van andere cactussen, zo slaat hij geen water op in zijn stam voor droge tijden. Maar alsnog kan de plant gemiddeld gezien lang zonder water. Deze Euphorbia soort heeft iets speciaals, in de winterperiode krijgt hij bladeren vanuit zijn naaldpunten. Deze zullen in het voorjaar weer afvallen. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt ervoor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou!"
Over Cowboy Cactus P17H60
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!