3 planten
Blauw Schapengras
Blauw Schapengras
Blauw Schapengras
Blauw Schapengras
Blauw Schapengras
Blauw Schapengras

Blauw Schapengras

Festuca Elijah Blue

14,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd

Kies de gewenste hoogte

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Blauw Schapengras
Blauw Schapengras
Blauw Schapengras
 Leverbaar
14,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
 • Volle zon
  Deze grassen hebben wel wat licht nodig om mooi te blijven. Maar hij is ook niet bang voor een beetje schaduw. Als hij maar niet heel de dag in de schaduw staat.
 • Gemiddeld
  Zeker in drogere periodes, zoals de zomer, hebben de grassen zeker extra water nodig. Voel even aan de bodem of de grond droog of vochtig is voordat je hem extra water geeft.
 • Weinig
  Deze Blauwe grassen hebben niet veel onderhoud nodig. Het is het beste om de grassen rond maart te 'kammen', dat wil zeggen dat je de dorre grassen eruit trekt.
 • Botanische naam
  Festuca glauca 'Elijah Blue'
 • Leveringshoogte
  25 cm
 • Potmaat
  10,5 cm
 • Volgroeide hoogte
  30 cm
 • Huis- en baby vriendelijk?
  De Festuca is niet giftig
 • Dit product vind je in de volgende categorieën
Over Blauw Schapengras
Festuca glauca kennen we in Nederland ook wel onder de naam blauw schapengras. Dit opvallende siergras dankt zijn naam aan de sprietige, zilverblauwe bladeren. In de zomer komen er nog meer bijzondere kleuren tevoorschijn. Deze festuca krijgt dan bloemaren in dezelfde kleur blauw. Later verkleuren deze aren naar een zomerse kleur geel. Blauw schapengras kun je perfect gebruiken als opvulling in je tuin. Vooral in de schaduwrijke delen waar niet veel planten kunnen groeien, staat dit gras graag. Tevens leuk om te gebruiken als opvulling in een grote pot of perk. Bloomique Bloemen en planten brengen de plaatsen waar we leven, pas echt tot leven. Het zijn aankopen of cadeau’s waar je geen genoeg van krijgt. Ons assortiment van kamer- en tuinplanten heeft voor ieder interieur en tuin een stijlvolle match. Een sfeervol thuis, dat is pas een fijn geschenk! Door altijd fair-trade te handelen garanderen we dat jij niet de enige bent die gelukkig wordt van onze bloemen en planten. Bloomique streeft naar optimale bescherming tijdens de verzending. Onze speciale plantenverpakking zorgt er voor dat de plant op de juiste positie blijft. Onze verpakkingstechniek houdt rekening met het beschermen van de wortels, bladeren en bloemen van de plant. Zo blijven ze gezond en onbeschadigd als ze onderweg zijn met de pakketdienst naar jou! Iedere plant is uniek. De afbeeldingen die je hier ziet zijn van de verwachte resultaten wanneer de planten volgroeid zijn. Verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.
Over Blauw Schapengras
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!