18 planten
Lavendel Sixpack
Lavendel Sixpack
Lavendel Sixpack

Lavendel Sixpack

Lavandula Angustifolia

99,95
 Leverbaar
3 tot 5 dagen levertijd

Kies de gewenste hoogte

Beschrijving

BLOOMIQUE PROMISE

Gratis verzending v.a. €50,-
3 maanden garantie
100% tevredenheidsgarantie
Lavendel Sixpack
Lavendel Sixpack
Lavendel Sixpack
 Leverbaar
99,95

Verzorgingtips
Verzorgingtips
  • Volle zon
    Deze zonaanbidders staan het liefst midden in de zon. Geef ze een lekker warm plekje waar heel de dag door zon is. Natuurlijk is het ook niet erg als de Lavendel even in de schaduw staat.
  • Weinig
    De Lavendel kan best een tijdje zonder water. Liever te weinig water dan te veel. Tijdens warme periodes in het jaar zal de plant meer water nodig hebben.
  • Gemiddel
    Snoeien, snoeien en nog eens snoeien. 3x per jaar hebben ze een knipbeurt nodig. Na de winter snoei je hem een derde terug, in het voorjaar top hem twee keer en begin oktober snoei je de uitgelopen bloemen terug. Door deze 3 momenten wordt en blijft de lavendel mooi vol. De Lavendel heeft alleen kalk nodig en juist geen mest. Het planten van de Lavendel kan eigenlijk het hele jaar door maar het meest ideaal is in oktober.
Over Lavendel Sixpack
Er zijn tal van redenen waarop je kunt genieten van lavendel in je tuin of rondom je huis. Neem bijvoorbeeld de heerlijke geur. Het is bewezen dat deze geur een reducerend effect heeft op stressgevoelens. Zo kunnen jij en de mensen om je heen aangenaam ontspannen in de tuin of op het balkon. De nectar van lavendel is aantrekkelijk voor vlinders. Tijdens de zomer zorgt dit dus voor een vrolijk schouwspel van vlinders in je tuin. Ook is lavendel een bij-vriendelijke plant. Het helpt de bij te redden en ons ecosysteem in stand te houden. Deze Lavandula angustifolia staat ook bekend als echte lavendel. Hij is winterhard in Nederland. Je kunt dus nog jarenlang blijven genieten van de vele voordelen van deze plant!
Over Lavendel Sixpack
3 maanden Groei & Bloei garantie
Bij deze plant ontvang je 3 maanden Groei & Bloei garantie. Dit betekent dat je de eerste 3 maanden na aankoop ervan verzekerd bent dat jouw plant doet wat je van hem mag verwachten. Is jouw bloeiende plant niet gaan bloeien? Of is de plant al binnen 3 maanden overleden? Dan krijg je van ons een nieuwe of vervangende plant!